BÜTÜN İLİ AYAĞA KALDIRDI

15.01.2015 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

BÜTÜN İLİ AYAĞA KALDIRDI

17 yaşındaki Gülsüm E.'nin 2 yıldır peşinden koşan platonik aşığı 21 yaşındaki Mahmut A., tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

Merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi'nde oturan Gülsüm E.'yi 2 yıl önce okul çıkışında görüp aşık olan işsiz Mahmut A., iddiaya göre, amcası ve annesini, kızın ailesine göndererek istedi. Ancak Gülsüm'ün yaşının küçük olması nedeniyle aile kızlarını vermedi. Bunun üzerine aileyi tehdit eden Mahmut A., 5 Ocak'ta saat 21.00'da aynı sokakta oturan ablasına yemek götürmek için dışarı çıkan Gülsüm E.'yi kaçırdı. Gülsüm'den haber alamayan ailesi kayıp dilekçesi verip, kızlarının Mahmut A. tarafından kaçırıldığını iddia etti. Kız kardeşinden o günden bu yana hiçbir haber alamadıklarını belirten ağabeyi 23 yaşındaki İsmail E., "2 yıldır ailemi tehdit eden saplantılı bir adam kız kardeşimi kaçırdı. Tehditleri nedeniyle kardeşimi ortaokuldan sonra liseye bile gönderemedik. Kardeşim de Mahmut A. da kayıp. Bu adam madde bağımlısı ve tehlikeli. Kardeşimin başına bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz" dedi.(DHA)  
17 yaşındaki Gülsüm E.'nin 2 yıldır peşinden koşan platonik aşığı 21 yaşındaki Mahmut A., tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

Merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi'nde oturan Gülsüm E.'yi 2 yıl önce okul çıkışında görüp aşık olan işsiz Mahmut A., iddiaya göre, amcası ve annesini, kızın ailesine göndererek istedi. Ancak Gülsüm'ün yaşının küçük olması nedeniyle aile kızlarını vermedi. Bunun üzerine aileyi tehdit eden Mahmut A., 5 Ocak'ta saat 21.00'da aynı sokakta oturan ablasına yemek götürmek için dışarı çıkan Gülsüm E.'yi kaçırdı. Gülsüm'den haber alamayan ailesi kayıp dilekçesi verip, kızlarının Mahmut A. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Kız kardeşinden o günden bu yana hiçbir haber alamadıklarını belirten ağabeyi 23 yaşındaki İsmail E., "2 yıldır ailemi tehdit eden saplantılı bir adam kız kardeşimi kaçırdı. Tehditleri nedeniyle kardeşimi ortaokuldan sonra liseye bile gönderemedik. Kardeşim de Mahmut A. da kayıp. Bu adam madde bağımlısı ve tehlikeli. Kardeşimin başına bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz" dedi.(DHA)

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.