19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyük Giresun Buluşması başlıyor

Darıca 22.10.2019 - 18:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyük Giresun Buluşması başlıyor

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu (KOGİDEF), 24-25-26-27 Ekim’de Darıca’da büyük bir kültürel etkinliğe imza atacak. KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, Perşembe günü başlayacak olan Büyük Giresun Buluşması’na herkesi beklediklerini söyledi. Bölgemizin aktif ve başarılı kuruluşlarından Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu(KOGİDEF), 24-25-26-27 Ekim ayında büyük bir kültürel etkinliğe imza atacak. Darıca’da gerçekleşecek olan ‘Büyük Giresun Buluşması’ için geri sayıma geçen Giresunlular, eşine az rastlanır bir organizasyona imza atacak. Yüz binleri buluşturacak olan etkinlikte, Giresun’un tanıtımının yanı sıra, ticari ve kültürel stantlar, yöresel doku ve lezzetlerin sergileneceği, seçkin sanatçıların sahne alacağı açıklandı. Darıca Dudayev sahil festival alanında gerçekleşecek olan KOGİDEF’in gecesine, Giresun camiasının yanı sıra, Kocaeli il ve ilçe protokolünün da tam kadro katılması bekleniyor. BAŞKAN ELMAS’TAN YOĞUN MESAİ Geçtiğimiz günlerde yoğun bir mesai harcayarak Ankara ve Giresun’da bir dizi temaslarda bulunan KOGİDEF’in başarılı başkanı Mehmet Elmas, ‘Büyük Giresun Buluşması’ için protokol mensuplarına davetiyelerini takdim ederken, Giresun camiasına yakışan bir etkinlik olacağını söyledi.  Elmas gece öncesinde yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik yalnızca Giresunlular’ın değil. 81 vilayetten vatandaşlarımızın katılacağı, herkese hitap edecek olan bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Kocaeli’nin tüm sivil toplum kuruluşlarını, dernek ve federasyon başkanlarımızı, siyasi partilerimizin temsilcilerini, 7’den 70’e herkesi Büyük Giresun Buluşması’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu (KOGİDEF), 24-25-26-27 Ekim’de Darıca’da büyük bir kültürel etkinliğe imza atacak. KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, Perşembe günü başlayacak olan Büyük Giresun Buluşması’na herkesi beklediklerini söyledi.

Bölgemizin aktif ve başarılı kuruluşlarından Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu(KOGİDEF), 24-25-26-27 Ekim ayında büyük bir kültürel etkinliğe imza atacak. Darıca’da gerçekleşecek olan ‘Büyük Giresun Buluşması’ için geri sayıma geçen Giresunlular, eşine az rastlanır bir organizasyona imza atacak. Yüz binleri buluşturacak olan etkinlikte, Giresun’un tanıtımının yanı sıra, ticari ve kültürel stantlar, yöresel doku ve lezzetlerin sergileneceği, seçkin sanatçıların sahne alacağı açıklandı. Darıca Dudayev sahil festival alanında gerçekleşecek olan KOGİDEF’in gecesine, Giresun camiasının yanı sıra, Kocaeli il ve ilçe protokolünün da tam kadro katılması bekleniyor.

BAŞKAN ELMAS’TAN YOĞUN MESAİ

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir mesai harcayarak Ankara ve Giresun’da bir dizi temaslarda bulunan KOGİDEF’in başarılı başkanı Mehmet Elmas, ‘Büyük Giresun Buluşması’ için protokol mensuplarına davetiyelerini takdim ederken, Giresun camiasına yakışan bir etkinlik olacağını söyledi.  Elmas gece öncesinde yaptığı açıklamada, “Bu etkinlik yalnızca Giresunlular’ın değil. 81 vilayetten vatandaşlarımızın katılacağı, herkese hitap edecek olan bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Kocaeli’nin tüm sivil toplum kuruluşlarını, dernek ve federasyon başkanlarımızı, siyasi partilerimizin temsilcilerini, 7’den 70’e herkesi Büyük Giresun Buluşması’na bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.