Büyük taraftar grubu

Kocaeli 04.09.2019 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyük taraftar grubu

ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Tebrik ve teşekkür ediyorum Sayın Tahir Büyükakın’a Evet, dostlarım, kardeşlerim, güzel ve gönül insanları büyük taraftar gurubu Eskiçarşı taraftarları… Şöyle ufak bir analiz yapalım. Son 15 yıldır bizim kulübümüze Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı kaç kez geldi, ben hiç hatırlamıyorum. En son Tahir hoca geldi… Tabi gönül ister ki sizlerin de yazdığı gibi bizler de büyük pastadan hakkımız olanı alalım. Ama bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Sizlerden ricam bu yapılanlara da değer vermeniz. Ben inanıyorum ki sevgili Tahir hocamız, güzel ve çalışkan adama Gebze’nin hakkını siyaseten verdiği gibi spor olarak da verecek. Sayın Yaşar Çakmak beyi vekil yapması, Sayın İbrahim Pehlivan’ı Gebze bölgesi koordinatörü yapması taktir edilecek işler. Tabi ki yeterli mi, yetmez. Ancak ve ancak eskiye göre buna da şükür bizim için kurtuluşun ana reçetesi il olmamızdır. İnşallah en kısa zamanda il olur bütün bu sancılardan kurtuluruz Sayın Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyor, gönülden kutluyorum. Yıllardır sıkıntılı durumda olan Kocaelispor’a gerçek anlamda sahip çıktığı için… Para vermek, gerçek anlamda sahip çıkmak değil bu unutulmasın!   Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum ve gönülden teşekkür ediyorum. Bizim kulübümüze gelip, bizim kulübümüzün sorunlarını sıkıntılarını dinlediği için.   Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bizim kulübümüzün gıda ihtiyacını giderdiği için 9 ay boyunca 30 Bin TL gıda küçümsenecek bir iş değil dostlar, Gebze Belediye Başkanı ile gerekli istişareleri yaparak malzeme ve diğer desek konusunda gereken çalışmayı yaptığı için.    Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum ve gönülden teşekkür diyorum. Gebze’deki birilerini harekete geçirdiği için bugün Gebze’de bir takım şeyler oluyorsa bunlar Tahir hocamızın eseridir, sakın ama sakın unutulmasın.   Gebzespor’un mevcut yönetimi güzel işler yapıyor. Önümüzde 5 yılık bir siyasi konjonktür ve görev yapacak bir ekip var bunları iyi değerlendirmek lazım. Doğru işler ve doğru hamleler yapmaya devam etmek lazım.   Bütün bu doğruların içinde en doğru iş ise sizlere, yani Gebzespor’un gerçek sevdalılarına düşüyor. Lütfen doğru bakın, doğru görün… Yıllardır gaza gelmenin cezasını çektik, artık lütfen ve lütfen gaza gelmeyelim.
ABBAS SIR YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN...

Tebrik ve teşekkür ediyorum Sayın Tahir Büyükakın’a

Evet, dostlarım, kardeşlerim, güzel ve gönül insanları büyük taraftar gurubu Eskiçarşı taraftarları…

Şöyle ufak bir analiz yapalım.

Son 15 yıldır bizim kulübümüze Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı kaç kez geldi, ben hiç hatırlamıyorum. En son Tahir hoca geldi… Tabi gönül ister ki sizlerin de yazdığı gibi bizler de büyük pastadan hakkımız olanı alalım.

Ama bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.

Sizlerden ricam bu yapılanlara da değer vermeniz. Ben inanıyorum ki sevgili Tahir hocamız, güzel ve çalışkan adama Gebze’nin hakkını siyaseten verdiği gibi spor olarak da verecek. Sayın Yaşar Çakmak beyi vekil yapması, Sayın İbrahim Pehlivan’ı Gebze bölgesi koordinatörü yapması taktir edilecek işler. Tabi ki yeterli mi, yetmez. Ancak ve ancak eskiye göre buna da şükür bizim için kurtuluşun ana reçetesi il olmamızdır. İnşallah en kısa zamanda il olur bütün bu sancılardan kurtuluruz

Sayın Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyor, gönülden kutluyorum. Yıllardır sıkıntılı durumda olan Kocaelispor’a gerçek anlamda sahip çıktığı için… Para vermek, gerçek anlamda sahip çıkmak değil bu unutulmasın!

 

Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum ve gönülden teşekkür ediyorum. Bizim kulübümüze gelip, bizim kulübümüzün sorunlarını sıkıntılarını dinlediği için.

 

Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bizim kulübümüzün gıda ihtiyacını giderdiği için 9 ay boyunca 30 Bin TL gıda küçümsenecek bir iş değil dostlar, Gebze Belediye Başkanı ile gerekli istişareleri yaparak malzeme ve diğer desek konusunda gereken çalışmayı yaptığı için. 

 

Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum ve gönülden teşekkür diyorum. Gebze’deki birilerini harekete geçirdiği için bugün Gebze’de bir takım şeyler oluyorsa bunlar Tahir hocamızın eseridir, sakın ama sakın unutulmasın.

 

Gebzespor’un mevcut yönetimi güzel işler yapıyor. Önümüzde 5 yılık bir siyasi konjonktür ve görev yapacak bir ekip var bunları iyi değerlendirmek lazım. Doğru işler ve doğru hamleler yapmaya devam etmek lazım.

 

Bütün bu doğruların içinde en doğru iş ise sizlere, yani Gebzespor’un gerçek sevdalılarına düşüyor. Lütfen doğru bakın, doğru görün… Yıllardır gaza gelmenin cezasını çektik, artık lütfen ve lütfen gaza gelmeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.