Büyük Onur!

Spor 06.01.2015 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Büyük Onur!

İspanyol Marca gazetesi, Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo'yu haftanın en iyi futbolcuları arasında gösterdi

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbi maçta Beşiktaş filelerini havalandıran ve sergilediği futbolla dikkati çeken Felipe Melo, başarılı performansıyla İspanya'dan övgü aldı.Marca gazetesi, "Avrupa liglerindeki Amerikalılar haftanın en iyi 11"inde sarı-kırmızılı oyuncuya da yer verdi. Melo için yapılan yorumda, "Brezilyalı futbolcu iyi günündeydi. Hem orta sahada iyi bir performans sergiledi hem de attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı" ifadelerine yer verildi. Barcelona'ya karşı devleşen Real Sociedad kalecisi Arjantinli Geronimo Rulli, Chelsea'nin Brezilyalısı Filipe Luis, Manchester United'ın Arjantinli yıldızı Angel Di Maria da listeye girdi. Milliyet
İspanyol Marca gazetesi, Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo'yu haftanın en iyi futbolcuları arasında gösterdi

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbi maçta Beşiktaş filelerini havalandıran ve sergilediği futbolla dikkati çeken Felipe Melo, başarılı performansıyla İspanya'dan övgü aldı.

Marca gazetesi, "Avrupa liglerindeki Amerikalılar haftanın en iyi 11"inde sarı-kırmızılı oyuncuya da yer verdi. Melo için yapılan yorumda, "Brezilyalı futbolcu iyi günündeydi. Hem orta sahada iyi bir performans sergiledi hem de attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı" ifadelerine yer verildi.



Barcelona'ya karşı devleşen Real Sociedad kalecisi Arjantinli Geronimo Rulli, Chelsea'nin Brezilyalısı Filipe Luis, Manchester United'ın Arjantinli yıldızı Angel Di Maria da listeye girdi. 

Milliyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.