Büyükakın, “Çanakkale Zaferi” bir kahramanlık destanıdır’’

Kocaeli 17.03.2020 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, “Çanakkale Zaferi” bir kahramanlık destanıdır’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü mesajı ile ilgili açıklama yaptı. Büyükakın, “Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır’’ dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü mesajı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Büyükakın, yaptığı açıklamada, “Çanakkale Zaferi, şanlı ordumuzun ve milletimizin birlik ve beraberlik içinde yazdığı ve dilden dile, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferi, ölüme gözünü kırpmadan giden adeta ölümü öldüren Mehmetçiğimizin o tertemiz kanıyla yazdığı bir destandır. Çanakkale Zaferi, bizi biz yapan en önemli değerlerimizden birisidir. Üzerinden bir asırdan fazla zaman geçmesine rağmen Türk Milleti, vatan sevgisinin en müstesna ve muhteşem ifadesi olan Çanakkale Zaferi’ni her zaman aynı coşkuyla yüreğinde yaşamıştır. Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin bir ve bütün olduğunun dünyaya ilanıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun” ifadesini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü mesajı ile ilgili açıklama yaptı. Büyükakın, “Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır’’ dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü mesajı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Büyükakın, yaptığı açıklamada, “Çanakkale Zaferi, şanlı ordumuzun ve milletimizin birlik ve beraberlik içinde yazdığı ve dilden dile, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferi, ölüme gözünü kırpmadan giden adeta ölümü öldüren Mehmetçiğimizin o tertemiz kanıyla yazdığı bir destandır. Çanakkale Zaferi, bizi biz yapan en önemli değerlerimizden birisidir. Üzerinden bir asırdan fazla zaman geçmesine rağmen Türk Milleti, vatan sevgisinin en müstesna ve muhteşem ifadesi olan Çanakkale Zaferi’ni her zaman aynı coşkuyla yüreğinde yaşamıştır. Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin bir ve bütün olduğunun dünyaya ilanıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.