GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükakın Çayırova’ya verdiği sözü tutuyor!

Çayırova 25.05.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın Çayırova’ya verdiği sözü tutuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Çayırova’ya verdiği ‘Çayırova Kent Meydanı’ projesinde sona gelindi. 31 Mart yerel seçimlerinden önce seçim beyannamesinde yayınladığı 50 Bin Metrekare büyüklüğündeki ‘Çayırova Kent Meydanı’ projesinde proje alanının büyük bir bölümü kamulaştırıldı. Kent meydanı için iki farklı proje çizildi. Bu projeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi vatandaşların istediği projenin hayata geçeceğini açıkladı. Çiftçi, “Büyük bir bölümünde kamulaştırma çalışması tamamlanan kent meydanı projemizle ilgili siz değerli halkımızın görüş, öneri, talep ve yorumlarını bekliyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Çayırova’ya verdiği ‘Çayırova Kent Meydanı’ projesinde sona gelindi.

31 Mart yerel seçimlerinden önce seçim beyannamesinde yayınladığı 50 Bin Metrekare büyüklüğündeki ‘Çayırova Kent Meydanı’ projesinde proje alanının büyük bir bölümü kamulaştırıldı. Kent meydanı için iki farklı proje çizildi. Bu projeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi vatandaşların istediği projenin hayata geçeceğini açıkladı. Çiftçi, “Büyük bir bölümünde kamulaştırma çalışması tamamlanan kent meydanı projemizle ilgili siz değerli halkımızın görüş, öneri, talep ve yorumlarını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.