Büyükakın, “Dilovası kabuğunu kırıyor"

Dilovası 14.05.2020 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, “Dilovası kabuğunu kırıyor"

Önceki gün Dilovası’nı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte sahaya indi. İki Başkan çalışmaları yerinde denetleyerek, yapımı biten ve devam eden projeleri incelediler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın önceki gün Dilovası’na gelerek yapılan projeleri inceledi. Başkan Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, Belediye daire ve birim müdürleri eşlik ettiler. ŞAYİR, PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ İncelemelerine yapımı biten ve çevre düzenlemesi devam eden Eynerce Kavşağı ile başlayan Büyükakın ve Şayir, daha sonra alt yapısı ve üst yapısı biten ışıklandırma çalışmaları ile devam eden Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde üst yapı çalışmalarını incelediler. Başkanların sahadaki son durağı ise tamamlandığında Dilovası’nın vizyon projelerinden biri olacak, Seyir Terası oldu. DİLOVASI GELİŞECEK VE GÜZELLEŞECEK Başkan Şayir’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükakın, “Dilovası kabuğunu kırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyemizin güç birliği ile halkımızın hayatını kolaylaştıracak projelerimiz tek tek hayata geçiyor. İnşallah; Dilovası her geçen gün daha da gelişecek ve güzelleşecektir.” dedi. YENİ DİLOVASI’NI İNŞA EDİYORUZ Çalışmalar hakkında Büyükakın’a bilgiler aktaran Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da “Yükselen Şehir” sloganı ile çıktığımız yolda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçemizin önemli bir ihtiyacı olan Eynerce Kavşağımızın yapımı gerçekleşti. Şimdi çevre düzenlemesi yapılıyor. Eynerce Kavşağımızla bağlantılı olan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde ise alt yapısı ve üst yapısının ardından caddeye görsel anlamda güzellik katan ışıklandırma çalışmalarımızda bitme aşamasına geldi. D100 karayoluna cephe olan caddemiz, yeni ışıklandırması ile İlçemize ayrı bir değer katacaktır. Seyir Terası projemizde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Dilovası’nın muhteşem manzarasına sahip olacak projenin tamamlanmasıyla Dilovamız eşsiz bir tesise kavuşmuş olacaktır. Projelerimizin hayata geçmesinde büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın ilçemize önemli bir hassasiyet göstermektedir. Başkanımızın desteği ile yeni Dilovası’nı inşa etmeye devam edeceğiz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Önceki gün Dilovası’nı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte sahaya indi. İki Başkan çalışmaları yerinde denetleyerek, yapımı biten ve devam eden projeleri incelediler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın önceki gün Dilovası’na gelerek yapılan projeleri inceledi. Başkan Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, Belediye daire ve birim müdürleri eşlik ettiler.

ŞAYİR, PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İncelemelerine yapımı biten ve çevre düzenlemesi devam eden Eynerce Kavşağı ile başlayan Büyükakın ve Şayir, daha sonra alt yapısı ve üst yapısı biten ışıklandırma çalışmaları ile devam eden Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde üst yapı çalışmalarını incelediler.

Başkanların sahadaki son durağı ise tamamlandığında Dilovası’nın vizyon projelerinden biri olacak, Seyir Terası oldu.

DİLOVASI GELİŞECEK VE GÜZELLEŞECEK

Başkan Şayir’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükakın, “Dilovası kabuğunu kırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyemizin güç birliği ile halkımızın hayatını kolaylaştıracak projelerimiz tek tek hayata geçiyor. İnşallah; Dilovası her geçen gün daha da gelişecek ve güzelleşecektir.” dedi.

YENİ DİLOVASI’NI İNŞA EDİYORUZ

Çalışmalar hakkında Büyükakın’a bilgiler aktaran Başkan Şayir ise yaptığı açıklama da “Yükselen Şehir” sloganı ile çıktığımız yolda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçemizin önemli bir ihtiyacı olan Eynerce Kavşağımızın yapımı gerçekleşti. Şimdi çevre düzenlemesi yapılıyor. Eynerce Kavşağımızla bağlantılı olan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde ise alt yapısı ve üst yapısının ardından caddeye görsel anlamda güzellik katan ışıklandırma çalışmalarımızda bitme aşamasına geldi. D100 karayoluna cephe olan caddemiz, yeni ışıklandırması ile İlçemize ayrı bir değer katacaktır. Seyir Terası projemizde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Dilovası’nın muhteşem manzarasına sahip olacak projenin tamamlanmasıyla Dilovamız eşsiz bir tesise kavuşmuş olacaktır.

Projelerimizin hayata geçmesinde büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın ilçemize önemli bir hassasiyet göstermektedir. Başkanımızın desteği ile yeni Dilovası’nı inşa etmeye devam edeceğiz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.