Büyükakın, “Normalleşmeye hazırız”

Gebze 06.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, “Normalleşmeye hazırız”

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye Başkanları ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, “Normalleşme süreci başta olmak üzere korona sonrası gündeme bölgemizdeki ilçe belediye başkanlarımızla birlikte hazırız” dedi. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına Covid-19 salgını kapsamında bugüne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile bir araya geldi. Gebze’deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında yapılan toplantı da korona ile mücadelede gelinen son nokta değerlendirildi.  Vatandaşların normal hayata dönüşleri başta olmak tüm detayların konuşulduğu görüşmede, “Korona ile mücadelede ilk andan itibaren bu bölgemizde çok yoğun bir şekilde çalıştık” diyen Başkan Büyükakın, “Bölgemizdeki Belediye Başkanlarımızla yoğun bir koordinasyon içerisinde vatandaşımızın yanındayız” açıklamasını yaptı. “HER DAİM HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun da hazır bulunduğu görüşmede, Covid-19 salgınında önemli bir dönüm noktasına gelindiği de dile getirildi. Kocaeli’de bu mücadelede ilk andan itibaren tüm adımların bilinçli, kararlı ve zamanlı atıldığı vurgulandı. Gerek Sağlık Bakanlığımız gerek devletin tüm kurumlarıyla maksimum seviyedeki koordinasyonla vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Büyükakın, “Normalleşme süreci başta olmak üzere korona sonrası gündeme bölgemizdeki ilçe belediye başkanlarımızla birlikte hazırız. Bugüne kadar salgın nedeniyle etkilenen sektörlere dönük adımlarımızı hep birlikte attık” dedi. “ADIMLARIMIZI SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE ATIYORUZ” “Vatandaşlarımızla birlikte rehavete kapılmadan ilçe belediye başkanlarımızla mücadeleyi sonuna kadar yürüteceğiz” vurgusunu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Devletimizin uygulayacağı normalleşme planını yakından takip ediyoruz. Bizlerde bu planla birlikte hareket ediyor, belediyeler olarak adımlarımızı sistemli bir şekilde atıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. Toplantı yapılan istişarenin ardından sona erdi.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye Başkanları ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, “Normalleşme süreci başta olmak üzere korona sonrası gündeme bölgemizdeki ilçe belediye başkanlarımızla birlikte hazırız” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına Covid-19 salgını kapsamında bugüne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile bir araya geldi. Gebze’deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında yapılan toplantı da korona ile mücadelede gelinen son nokta değerlendirildi.  Vatandaşların normal hayata dönüşleri başta olmak tüm detayların konuşulduğu görüşmede, “Korona ile mücadelede ilk andan itibaren bu bölgemizde çok yoğun bir şekilde çalıştık” diyen Başkan Büyükakın, “Bölgemizdeki Belediye Başkanlarımızla yoğun bir koordinasyon içerisinde vatandaşımızın yanındayız” açıklamasını yaptı.

“HER DAİM HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun da hazır bulunduğu görüşmede, Covid-19 salgınında önemli bir dönüm noktasına gelindiği de dile getirildi. Kocaeli’de bu mücadelede ilk andan itibaren tüm adımların bilinçli, kararlı ve zamanlı atıldığı vurgulandı. Gerek Sağlık Bakanlığımız gerek devletin tüm kurumlarıyla maksimum seviyedeki koordinasyonla vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Büyükakın, “Normalleşme süreci başta olmak üzere korona sonrası gündeme bölgemizdeki ilçe belediye başkanlarımızla birlikte hazırız. Bugüne kadar salgın nedeniyle etkilenen sektörlere dönük adımlarımızı hep birlikte attık” dedi.

“ADIMLARIMIZI SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE ATIYORUZ”

“Vatandaşlarımızla birlikte rehavete kapılmadan ilçe belediye başkanlarımızla mücadeleyi sonuna kadar yürüteceğiz” vurgusunu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Devletimizin uygulayacağı normalleşme planını yakından takip ediyoruz. Bizlerde bu planla birlikte hareket ediyor, belediyeler olarak adımlarımızı sistemli bir şekilde atıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. Toplantı yapılan istişarenin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.