Büyükakın "Suyun tüm kaynaklarını koruyoruz"

Kocaeli 05.07.2019 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükakın "Suyun tüm kaynaklarını koruyoruz"

Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde yaşayan halkımızın kesintisiz ve güvenli içme suyu teminini sağlamak için tüm kuruluşlarımızla birlikte büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz” dedi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin Kentsel ve Endüstriyel Su Temini Projelerinin işletme ve bakım faaliyetlerini yürüten aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan İzmit Su A.Ş’yi (İSAŞ) ziyaret ederek tesislerinde incelemelerde bulundu. Ziyarete, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel eşlik etti. İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan tarafından bilgilendirilen ve çalışmalar hakkında detaylı bir sunum alan Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde yaşayan halkımızın kesintisiz ve güvenli içme suyu teminini sağlamak için tüm kuruluşlarımızla birlikte büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz” dedi. TESİSİNİN YENİ ÜNİTELERİNİ DE YERİNDE İNCELEDİ İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan’dan güncel işletme bilgileri, son dönemde yapılan önemli çalışmalar, hedefler ve yatırım planları hakkında detaylı bir sunum alan Başkan Büyükakın, Yuvacık İçme Suyu Arıtma Tesisinin yeni ünitelerini ve güneş enerjisi santralini de yerinde inceledi.  Tesiste çalışan teknik personellerle de görüşen Başkan Büyükakın, İzmit Su A.Ş.’nin sürdürülebilir kalkınma prensiplerini esas alması, içme suyu arıtımı ile baraj ve isale hatları işletimi konularında deneyim kazanmış bir kurum olduğunu da ifade etti. “SUYUN KALİTESİNİ HER DAİM KONTROL EDİYORUZ” “Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada suyun yaşamın en önemli gereksinimidir” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İSAŞ’ın Kocaeli’ne kesintisiz ve kaliteli içme suyunu temin etmesinin önemine de değinirken, “Şehrimizin tamamında sürdürülebilir çevre ve sağlıklı toplum hedefine uygun yeni atılımları da tüm çalışanlarımızla birlikte atacağız. Şunu çok iyi biliyoruz ki yaşamın vazgeçilmezi olan suyun tüm kaynaklarını koruyoruz. İnsanımızın kullanımına sunduğumuz suyun kalitesini her daim kontrol ediyor, halkımızın kullanımına sunuyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde yaşayan halkımızın kesintisiz ve güvenli içme suyu teminini sağlamak için tüm kuruluşlarımızla birlikte büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz” dedi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin Kentsel ve Endüstriyel Su Temini Projelerinin işletme ve bakım faaliyetlerini yürüten aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan İzmit Su A.Ş’yi (İSAŞ) ziyaret ederek tesislerinde incelemelerde bulundu. Ziyarete, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel eşlik etti. İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan tarafından bilgilendirilen ve çalışmalar hakkında detaylı bir sunum alan Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde yaşayan halkımızın kesintisiz ve güvenli içme suyu teminini sağlamak için tüm kuruluşlarımızla birlikte büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz” dedi.

TESİSİNİN YENİ ÜNİTELERİNİ DE YERİNDE İNCELEDİ

İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan’dan güncel işletme bilgileri, son dönemde yapılan önemli çalışmalar, hedefler ve yatırım planları hakkında detaylı bir sunum alan Başkan Büyükakın, Yuvacık İçme Suyu Arıtma Tesisinin yeni ünitelerini ve güneş enerjisi santralini de yerinde inceledi.  Tesiste çalışan teknik personellerle de görüşen Başkan Büyükakın, İzmit Su A.Ş.’nin sürdürülebilir kalkınma prensiplerini esas alması, içme suyu arıtımı ile baraj ve isale hatları işletimi konularında deneyim kazanmış bir kurum olduğunu da ifade etti.

“SUYUN KALİTESİNİ HER DAİM KONTROL EDİYORUZ”

“Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada suyun yaşamın en önemli gereksinimidir” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İSAŞ’ın Kocaeli’ne kesintisiz ve kaliteli içme suyunu temin etmesinin önemine de değinirken, “Şehrimizin tamamında sürdürülebilir çevre ve sağlıklı toplum hedefine uygun yeni atılımları da tüm çalışanlarımızla birlikte atacağız. Şunu çok iyi biliyoruz ki yaşamın vazgeçilmezi olan suyun tüm kaynaklarını koruyoruz. İnsanımızın kullanımına sunduğumuz suyun kalitesini her daim kontrol ediyor, halkımızın kullanımına sunuyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.