Büyükakın ve Pehlivan başkanlarla buluştu!

Gebze 23.09.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın ve Pehlivan başkanlarla buluştu!

Başkan Büyükakın, AK Parti Gebze ve Darıca mahalle başkanları ile bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Körfez, Gebze ve Darıca ilçelerinin mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe binalarında gerçekleştirilen toplantılar AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti siyasetinin, milletle birlikte yürümek olduğunu birlikteliklerde ifade eden Başkan Büyükakın, mahalle başkanlarının önerilerini ve taleplerini tek tek dinledi. “ŞEHRİMİZİN HER KARIŞINA HİZMET VERECEĞİZ” Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı Gebze ve Darıca’daki toplantılarda, milletin verdiği bu kutsal emanete sahip çıkmak için çok çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Mahalle başkanlarımızla birlikte halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hep birlikte insanımızın mutluluğu için mahalle başkanlarımızla sokak sokak, ev ev her sorunu çözmek için çalışacağız” dedi. Mahalle başkanlarından gelen her konuyu tüm titizliğiyle irdeleyen ve konuların takipçisi olacaklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Mahalle başkanlarımızla birlikte maksimum seviyede koordinasyonla şehrimizin her karışına hizmet vereceğiz” ifadelerini de sarf etti.   “MAHALLE BAŞKANLARIMIZIN VARLIĞI DA BİZLERE GÜÇ VERİYOR” AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarına ara vermeden halkla birlikte iç içe olduğunu, ilçe ve Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle vatandaşın taleplerine cevap verildiğini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Hizmet siyasetimizi yüz yüze ve doğrudan gönüllere dokunarak yapıyoruz. Bu konuda mahalle başkanlarımızın büyük gayreti var. Büyükşehir Belediyemiz ve teşkilatlarımızın uç beyleri olan mahalle başkanlarımızla hemşerilerimizin yanındayız. Vatandaşımızın derdini dertlenen mahalle başkanlarımızın varlığı da bizlere güç veriyor” şeklinde konuştu. İlçe Başkanları Ramazan Tuna, İrfan Ayar ve Ufuk Acay’ın da katıldığı toplantılarda Belediye Başkanlarından Şener Söğüt ve Muzaffer Bıyık hazır bulundu.
Başkan Büyükakın, AK Parti Gebze ve Darıca mahalle başkanları ile bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Körfez, Gebze ve Darıca ilçelerinin mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. İlçe binalarında gerçekleştirilen toplantılar AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti siyasetinin, milletle birlikte yürümek olduğunu birlikteliklerde ifade eden Başkan Büyükakın, mahalle başkanlarının önerilerini ve taleplerini tek tek dinledi.

“ŞEHRİMİZİN HER KARIŞINA HİZMET VERECEĞİZ”

Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da yer aldığı Gebze ve Darıca’daki toplantılarda, milletin verdiği bu kutsal emanete sahip çıkmak için çok çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Mahalle başkanlarımızla birlikte halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hep birlikte insanımızın mutluluğu için mahalle başkanlarımızla sokak sokak, ev ev her sorunu çözmek için çalışacağız” dedi. Mahalle başkanlarından gelen her konuyu tüm titizliğiyle irdeleyen ve konuların takipçisi olacaklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Mahalle başkanlarımızla birlikte maksimum seviyede koordinasyonla şehrimizin her karışına hizmet vereceğiz” ifadelerini de sarf etti.  

“MAHALLE BAŞKANLARIMIZIN VARLIĞI DA BİZLERE GÜÇ VERİYOR”

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarına ara vermeden halkla birlikte iç içe olduğunu, ilçe ve Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle vatandaşın taleplerine cevap verildiğini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Hizmet siyasetimizi yüz yüze ve doğrudan gönüllere dokunarak yapıyoruz. Bu konuda mahalle başkanlarımızın büyük gayreti var. Büyükşehir Belediyemiz ve teşkilatlarımızın uç beyleri olan mahalle başkanlarımızla hemşerilerimizin yanındayız. Vatandaşımızın derdini dertlenen mahalle başkanlarımızın varlığı da bizlere güç veriyor” şeklinde konuştu. İlçe Başkanları Ramazan Tuna, İrfan Ayar ve Ufuk Acay’ın da katıldığı toplantılarda Belediye Başkanlarından Şener Söğüt ve Muzaffer Bıyık hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.