Büyükakın WhatsApp’tan haberleşecek!

Kocaeli 14.10.2019 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın WhatsApp’tan haberleşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 11 Eylül'de ilk kez yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısında alınan kararların ilki hayata geçirildi. Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da olduğu başkanlar artık WhatsApp’tan haberleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 11 Eylül'de ilk kez yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısında alınan kararların ilki hayata geçirildi. 30 büyükşehir belediye başkanının yer aldığı ortak "WhatsApp" grubu kuruldu. Haberi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın başkent oluşunun 96'ncı yıldönümü resepsiyonunda açıkladı. Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da bulunduğu başkanlar artık kurulan bu grup üzerinden haberleşecek, öneriler sunacak. GRUP KURULDU Aradan yaklaşık bir ay geçmesine karşın, ortak komisyon hala toplanamadı. WhatsApp grubunun kurulduğunu ise Yavaş, Ankara’nın başkent oluşunun 96’ncı yıldönümü nedeniyle verdiği resepsiyonda gazetecilerle sohbet ederken açıkladı. İlk kez belediye başkanı olarak resepsiyona ev sahipliği yapan Yavaş, belediye başkanları toplantısında alınan komisyon kurma kararıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan toplantı daveti olup olmadığı yönündeki soru üzerine “Whatsapp grubu kuruldu, bir süre sonra da toplantı yapılacaktır” dedi. Edinilen bilgiye göre gruptan paylaşılan ilk mesajlar ise “hayırlı olsun” oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 11 Eylül'de ilk kez yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısında alınan kararların ilki hayata geçirildi. Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da olduğu başkanlar artık WhatsApp’tan haberleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 11 Eylül'de ilk kez yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısında alınan kararların ilki hayata geçirildi. 30 büyükşehir belediye başkanının yer aldığı ortak "WhatsApp" grubu kuruldu. Haberi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın başkent oluşunun 96'ncı yıldönümü resepsiyonunda açıkladı. Aralarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da bulunduğu başkanlar artık kurulan bu grup üzerinden haberleşecek, öneriler sunacak.

GRUP KURULDU

Aradan yaklaşık bir ay geçmesine karşın, ortak komisyon hala toplanamadı. WhatsApp grubunun kurulduğunu ise Yavaş, Ankara’nın başkent oluşunun 96’ncı yıldönümü nedeniyle verdiği resepsiyonda gazetecilerle sohbet ederken açıkladı. İlk kez belediye başkanı olarak resepsiyona ev sahipliği yapan Yavaş, belediye başkanları toplantısında alınan komisyon kurma kararıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı’ndan toplantı daveti olup olmadığı yönündeki soru üzerine “Whatsapp grubu kuruldu, bir süre sonra da toplantı yapılacaktır” dedi. Edinilen bilgiye göre gruptan paylaşılan ilk mesajlar ise “hayırlı olsun” oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.