GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükgöz asfalt çalışmasını inceledi

Gebze 05.10.2019 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz asfalt çalışmasını inceledi

Köşklüçeşme Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Teknik hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi. Köşklüçeşme Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Teknik hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi. Yaklaşan kış ayı sebebiyle çalışmalarına hız veren Fen İşlerine bağlı ekipler kentin dört bir yanında asfalt yama, parke onarımları gerçekleştiriyor. Yama ve onarım çalışmalarının yanı sıra sıfır asfalt çalışmaları da gerçekleştiren ekipler Köşklü Çeşme Mahallesi 529 sokakta sıfır asfalt çalışması yürütüyor. TEKNİK HİZMETLER HIZ KESMEYECEK Çalışmaları yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu gün burada sıfır asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Daha öncede ifade ettiğim gibi teknik hizmetleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bizim temel önceliğimiz en az hizmeti almış sokaklarımızdan, caddelerimizden başlamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütçe disiplini içerisinde asfalt çalışmalarımız, yama çalışmalarımız, bordür ve parke çalışmalarımız hız kesmeden devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Köşklüçeşme Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Teknik hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Köşklüçeşme Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Teknik hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi. Yaklaşan kış ayı sebebiyle çalışmalarına hız veren Fen İşlerine bağlı ekipler kentin dört bir yanında asfalt yama, parke onarımları gerçekleştiriyor. Yama ve onarım çalışmalarının yanı sıra sıfır asfalt çalışmaları da gerçekleştiren ekipler Köşklü Çeşme Mahallesi 529 sokakta sıfır asfalt çalışması yürütüyor.

TEKNİK HİZMETLER HIZ KESMEYECEK

Çalışmaları yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu gün burada sıfır asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Daha öncede ifade ettiğim gibi teknik hizmetleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bizim temel önceliğimiz en az hizmeti almış sokaklarımızdan, caddelerimizden başlamak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bütçe disiplini içerisinde asfalt çalışmalarımız, yama çalışmalarımız, bordür ve parke çalışmalarımız hız kesmeden devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.