GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükgöz, bayramda da sokak sokak gezdi!

Gebze 24.05.2020 - 21:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, bayramda da sokak sokak gezdi!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bayramın ilk gününde ev ziyaretleri yaptı, tematik tarihi otomobillerden oluşan araç konvoyuyla ilçenin cadde ve sokaklarını turladı, Gebzeli hemşerilerinin bayramını kutladı  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin bayramlarını kutladı. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Ramazan Bayramı’nda, Gebzeli hemşerilerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Büyükgöz çocuklara çeşitli hediyeler verdi. AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ve partililerle, vatandaşları evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin mübarek Ramazan bayramlarını tebrik etti. ARAÇ KONVOYUYLA ŞEHRİ TURLADI Çocukları kitap ve türlü hediyelerle mutlu eden Başkan Büyükgöz, kısıtlama kapsamında belirli saatlerde sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek bayramlaştı. 65 yaş üstü büyüklere maske, kişisel hijyen kiti hediye eden Başkan Büyükgöz daha sonra düzenlenen konvoyla vatandaşların bayramlarını kutladı. Tematik tarihi otomobillerden oluşan araç konvoyuyla ilçenin cadde ve sokaklarını turlayan Belediye Başkanı Büyükgöz, evlerinden kendisini selamlayan Gebzeli hemşerilerinin Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bayramın ilk gününde ev ziyaretleri yaptı, tematik tarihi otomobillerden oluşan araç konvoyuyla ilçenin cadde ve sokaklarını turladı, Gebzeli hemşerilerinin bayramını kutladı  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin bayramlarını kutladı. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Ramazan Bayramı’nda, Gebzeli hemşerilerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Büyükgöz çocuklara çeşitli hediyeler verdi. AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ve partililerle, vatandaşları evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin mübarek Ramazan bayramlarını tebrik etti.

ARAÇ KONVOYUYLA ŞEHRİ TURLADI

Çocukları kitap ve türlü hediyelerle mutlu eden Başkan Büyükgöz, kısıtlama kapsamında belirli saatlerde sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek bayramlaştı. 65 yaş üstü büyüklere maske, kişisel hijyen kiti hediye eden Başkan Büyükgöz daha sonra düzenlenen konvoyla vatandaşların bayramlarını kutladı. Tematik tarihi otomobillerden oluşan araç konvoyuyla ilçenin cadde ve sokaklarını turlayan Belediye Başkanı Büyükgöz, evlerinden kendisini selamlayan Gebzeli hemşerilerinin Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.