GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükgöz’den taşeron işçileri sevindirecek haber!

Gebze 03.10.2019 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz’den taşeron işçileri sevindirecek haber!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den 696 sayılı KHK ile belediye kadrosuna alınan taşeron işçilere; aylık net 255 TL aile yardımı kalemiyle iyileştirme yapılacağı müjdesi geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den beklenen müjde geldi. 696 sayılı KHK ile belediye kadrosuna alınan taşeron işçilerin beklediği maaş iyileştirmesine ilişkin çalışmanın bir an önce yapılması talimatını veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ekim Ayı Meclis Toplantısında müjdeyi verdi. Meclis toplantısında, “Biz hem hukuka hem de çalışanın alın terine saygı duyuyoruz” diyen Başkan Büyükgöz, “Bir taraftan da atacağımız adımın hukuka uygun olması gerektiğine inanıyoruz. Diğer taraftan da bütçe imkanlarının da buna el verir durumda olması gerektiğine inanıyoruz. HELALİ HOŞ OLSUN Biz herhangi bir şekilde çalışanlarımızın geri ödeme riskini de içermeden, helali hoş olarak harcasınlar diye düşündüğümüz için bu çalışmayı bu şekilde sizlerden alacağımız yetkiye dayanılarak yapmış olalım diye düşünüyoruz. 01.04.2018 tarihi itibari ile Belediye şirketine geçiş yapan işçilere medeni hallerine bakılmaksızın 255 TL net aile yardımı yapılması hususunda önergemizin meclis gündemine alarak karara bağlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den 696 sayılı KHK ile belediye kadrosuna alınan taşeron işçilere; aylık net 255 TL aile yardımı kalemiyle iyileştirme yapılacağı müjdesi geldi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den beklenen müjde geldi. 696 sayılı KHK ile belediye kadrosuna alınan taşeron işçilerin beklediği maaş iyileştirmesine ilişkin çalışmanın bir an önce yapılması talimatını veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ekim Ayı Meclis Toplantısında müjdeyi verdi. Meclis toplantısında, “Biz hem hukuka hem de çalışanın alın terine saygı duyuyoruz” diyen Başkan Büyükgöz, “Bir taraftan da atacağımız adımın hukuka uygun olması gerektiğine inanıyoruz. Diğer taraftan da bütçe imkanlarının da buna el verir durumda olması gerektiğine inanıyoruz.

HELALİ HOŞ OLSUN

Biz herhangi bir şekilde çalışanlarımızın geri ödeme riskini de içermeden, helali hoş olarak harcasınlar diye düşündüğümüz için bu çalışmayı bu şekilde sizlerden alacağımız yetkiye dayanılarak yapmış olalım diye düşünüyoruz. 01.04.2018 tarihi itibari ile Belediye şirketine geçiş yapan işçilere medeni hallerine bakılmaksızın 255 TL net aile yardımı yapılması hususunda önergemizin meclis gündemine alarak karara bağlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.