“Büyükgöz’e göre Gebze uçuyor!”

Siyaset 15.10.2020 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Büyükgöz’e göre Gebze uçuyor!”

CHP’Lİ ORHAN’DAN BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E GÖNDERME

Gebze Belediyesi tarafından ulusal bir gazeteye yaptırılan tam sayfa haberle ilişkin CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan açıklamalarda bulundu. CHP’li Orhan yaptığı açıklamada, “Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e göre Gebze uçuyor. Gökyüzünde güneş ve yağmur var. Ancak Gebze’yi gökyüzünde göremiyoruz. Zinnur Büyükgöz keşke gökyüzüne bakacağına belediye binasının camından dışarı baksa da aylardır süren ve bir türlü bitmeyen çalışmaları görse. Bugün Gebze’nin her yerinde çözüm bekleyen sorunlar var. Beylikbağı’nda halen bazı okullarda ve evlerde insanlar soba yakarak ısınıyor. AYAKLARI YERE BASMIYOR Ancak Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz’e göre Gebze uçuyor. Gebze’yi yönetenlerin ayaklarının yere basmadıklarını görüyoruz” dedi. İlçe başkanı Orhan ayrıca, “Madem Gebze Belediyesi yaptıkları çalışmalarla ilgili bir haber veya reklâm veriyor. Gebzelilerin parası ile yapıyorsa Gebze’de bulunan ve zor durumda olan yerel gazetelerle bunu yapmalı. Ancak bunu Gebze’deki yerel gazetelerle yapamazlar. Çünkü Gebze’deki yerel gazetelerde çalışan gazetecilerin her gün Gebze’nin sokaklarında ve caddelerinde oldukları için Gebze’nin uçmadığını en iyi aslında gören ve bilen kişiler” diye konuştu.
CHP’Lİ ORHAN’DAN BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E GÖNDERME

Gebze Belediyesi tarafından ulusal bir gazeteye yaptırılan tam sayfa haberle ilişkin CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan açıklamalarda bulundu. CHP’li Orhan yaptığı açıklamada, “Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e göre Gebze uçuyor. Gökyüzünde güneş ve yağmur var. Ancak Gebze’yi gökyüzünde göremiyoruz. Zinnur Büyükgöz keşke gökyüzüne bakacağına belediye binasının camından dışarı baksa da aylardır süren ve bir türlü bitmeyen çalışmaları görse. Bugün Gebze’nin her yerinde çözüm bekleyen sorunlar var. Beylikbağı’nda halen bazı okullarda ve evlerde insanlar soba yakarak ısınıyor.

AYAKLARI YERE BASMIYOR

Ancak Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz’e göre Gebze uçuyor. Gebze’yi yönetenlerin ayaklarının yere basmadıklarını görüyoruz” dedi. İlçe başkanı Orhan ayrıca, “Madem Gebze Belediyesi yaptıkları çalışmalarla ilgili bir haber veya reklâm veriyor. Gebzelilerin parası ile yapıyorsa Gebze’de bulunan ve zor durumda olan yerel gazetelerle bunu yapmalı. Ancak bunu Gebze’deki yerel gazetelerle yapamazlar. Çünkü Gebze’deki yerel gazetelerde çalışan gazetecilerin her gün Gebze’nin sokaklarında ve caddelerinde oldukları için Gebze’nin uçmadığını en iyi aslında gören ve bilen kişiler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.