Büyükgöz, Eski Adliye binasını inceledi!

Gebze 11.11.2019 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, Eski Adliye binasını inceledi!

Belediyeye devredilen eski adliye binasında devam eden tadilat ve onarım çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün girişimleriyle belediyeye devredilen eski adliye binasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, binada incelemelerde bulundu. Başkan Büyükgöz’e eski adliye binasındaki incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. GESMEK KURS MERKEZİ Binanın mevcut durumunu inceleyen Başkan Büyükgöz, ilgili müdürlerden yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Büyükgöz, “Gebze Belediyesi’ne devredilen eski adliye binasını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza başladık. Burayı GESMEK Merkez binası olarak değerlendirmeyi hedefliyoruz. Oldukça kullanışlı bir bina. Kurslarımıza yeni branşları ekleyeceğiz. Şimdiden Gebzeli hemşerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediyeye devredilen eski adliye binasında devam eden tadilat ve onarım çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün girişimleriyle belediyeye devredilen eski adliye binasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, binada incelemelerde bulundu. Başkan Büyükgöz’e eski adliye binasındaki incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Burkut ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

GESMEK KURS MERKEZİ

Binanın mevcut durumunu inceleyen Başkan Büyükgöz, ilgili müdürlerden yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Büyükgöz, “Gebze Belediyesi’ne devredilen eski adliye binasını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımıza başladık. Burayı GESMEK Merkez binası olarak değerlendirmeyi hedefliyoruz. Oldukça kullanışlı bir bina. Kurslarımıza yeni branşları ekleyeceğiz. Şimdiden Gebzeli hemşerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.