BÜYÜKGÖZ KADİR GECESİ’Nİ KUTLADI

Gebze 19.05.2020 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BÜYÜKGÖZ KADİR GECESİ’Nİ KUTLADI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mübarek gün ve gecelerin ruh ve gönül dünyamızı aydınlatan müstesna günler olduğunu dile getirdi. Kadir Gecesi’nin dinimizce bin aydan daha hayırlı bir gece olarak kıymetlendirildiğini belirten Başkan Büyükgöz, “Değerli hemşerilerim, bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak ediyoruz. Kur'an-ı Kerim'in ilk olarak dünya semasına indirildiği Kadir Gecesi; en değerli ve feyizli gecedir. Mübarek Ramazan ayının coşku ve bereketinin doruklara çıktığı Kadir Gecesi’nde; dualarımızla Allah'a yakınlaşıp bağışlanmayı dileyeceğiz. Geçmişimizin muhasebesini yapıp sorumluluklarımızı hatırlayacağız. Sevgili peygamberimizi anacağız. Bu kutsal geceyi önem ve anlamına uygun olarak geçirmenizi temenni ediyor, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara, hastalık ve musibetlerden kurtuluşa vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kadir Gecemiz mübarek olsun” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mübarek gün ve gecelerin ruh ve gönül dünyamızı aydınlatan müstesna günler olduğunu dile getirdi. Kadir Gecesi’nin dinimizce bin aydan daha hayırlı bir gece olarak kıymetlendirildiğini belirten Başkan Büyükgöz, “Değerli hemşerilerim, bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak ediyoruz. Kur'an-ı Kerim'in ilk olarak dünya semasına indirildiği Kadir Gecesi; en değerli ve feyizli gecedir. Mübarek Ramazan ayının coşku ve bereketinin doruklara çıktığı Kadir Gecesi’nde; dualarımızla Allah'a yakınlaşıp bağışlanmayı dileyeceğiz. Geçmişimizin muhasebesini yapıp sorumluluklarımızı hatırlayacağız. Sevgili peygamberimizi anacağız. Bu kutsal geceyi önem ve anlamına uygun olarak geçirmenizi temenni ediyor, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara, hastalık ve musibetlerden kurtuluşa vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kadir Gecemiz mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.