GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyüklerinin bayramlarını kutladılar

Gebze 25.05.2020 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyüklerinin bayramlarını kutladılar

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ilk gününde sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar ile görev başında olan güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. Covid-19 tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nın ilk gününde 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkan yaşlıları Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı unutmadı. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nun talimatıyla 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret eden yöneticiler, bayramlarını kutladı, çeşitli ikramlarda bulundu. SEVİNCİ YAŞIYORUZ Yakınlarıyla görüşemedikleri için buruk bir bayram geçirdiklerini belirten vatandaşlar, gösterdiği duyarlılıktan dolayı Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti. İlçe Başkanı Osmanoğlu, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, milli ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği müstesna günler olduğunu belirterek, “Yaşamımıza sayısız güzellikler katan, rahmet, huzur ve bereket mevsimi ramazan ayını nihayete erdirirken yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. YALNIZ BIRAKMADIK Bugün de parti olarak sokakta bulunan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa bayram heyecanını yaşatmak adına onları ziyaret ettik. Bayramın, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanmasına, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ederek tüm güvenlik güçlerimiz ile 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım” dedi.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ilk gününde sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar ile görev başında olan güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nın ilk gününde 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkan yaşlıları Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı unutmadı. Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nun talimatıyla 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret eden yöneticiler, bayramlarını kutladı, çeşitli ikramlarda bulundu.

SEVİNCİ YAŞIYORUZ

Yakınlarıyla görüşemedikleri için buruk bir bayram geçirdiklerini belirten vatandaşlar, gösterdiği duyarlılıktan dolayı Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti. İlçe Başkanı Osmanoğlu, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, milli ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği müstesna günler olduğunu belirterek, “Yaşamımıza sayısız güzellikler katan, rahmet, huzur ve bereket mevsimi ramazan ayını nihayete erdirirken yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

YALNIZ BIRAKMADIK

Bugün de parti olarak sokakta bulunan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa bayram heyecanını yaşatmak adına onları ziyaret ettik. Bayramın, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanmasına, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ederek tüm güvenlik güçlerimiz ile 65 yaş üstü vatandaşlarımız başta olmak üzere hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.