Büyükşehir’in özverili çalışmalarıyla yolda kalan olmadı

Kocaeli 08.01.2015 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Büyükşehir’in özverili çalışmalarıyla yolda kalan olmadı

Yoğun kar yağışı ve buzlanmaya rağmen Büyükşehir ekiplerinin özverili çalışmaları nedeniyle yollar kapanmadı

İlimizde birkaç gündür etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve buzlanma kenti olumsuz etkilese de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmasıyla trafiğin aksamasına ve yolların kapanmasına neden olmadı. İlimizdeki ilk ve ortaokulların eğitime 3 gün ara vermesine neden olan yoğun kar yağışı ve sıfırın altındaki soğuğa rağmen Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın özverili çalışmaları sayesinde ana arterler başta olmak üzere hiçbir yol kapanmadı. BUZLANMA OLMAMASI İÇİN SABAHA KARŞI TUZLAMA YAPILDI Gece gündüz 24 saat esasıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde büyük bir fedakarlıkla yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yollarda buzlanma olmaması için dün gece yarısı ve sabaha karşı tuzlama çalışması yaptı. Trafiğin yoğun olduğu Kocaeli Üniversitesi, Bağçeşme ve Gündoğdu’ya giden tüm yollarda kar küreme ve tuzlama yapan ekipler, sabah saatlerinde sıfırın altındaki havada yollarda buzlanma olmaması, can ve mal kaybına sebep olacak trafik kazaları yaşanmaması için çalıştı. YOLLARDA 24 SAAT NÖBET Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, 21 greyder, 2 kar aracı, 17 kanal aracı, 6 loder, rotatif, unimod, botcat grayder, tuzlama ve pikapla Kocaeli genelinde karla mücadele ediyor. Yapılan çalışmalarda buzlanma ihtimali yüksek bölgelerde 2 bin 695 ton tuz kullanıldı. Stoklarda 8 bin 300 ton daha tuz var. Umuttepe Hastanesi güzergâhı, Radar Yolu, Kuruçeşme Irak Konutları, Gündoğdu Konutları, Miralay Mümtaz Caddesi, Santral yokuşu ve Arızlı TOKİ Konutları, Maşukiye Kartepe yolu, Kuruçeşme TOKİ Konutları ve tüm ilçelerdeki grup köy yollarında 24 saat nöbet tutan ekipler gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor.
Yoğun kar yağışı ve buzlanmaya rağmen Büyükşehir ekiplerinin özverili çalışmaları nedeniyle yollar kapanmadı

İlimizde birkaç gündür etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve buzlanma kenti olumsuz etkilese de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hummalı çalışmasıyla trafiğin aksamasına ve yolların kapanmasına neden olmadı. İlimizdeki ilk ve ortaokulların eğitime 3 gün ara vermesine neden olan yoğun kar yağışı ve sıfırın altındaki soğuğa rağmen Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın özverili çalışmaları sayesinde ana arterler başta olmak üzere hiçbir yol kapanmadı.

BUZLANMA OLMAMASI İÇİN SABAHA KARŞI TUZLAMA YAPILDI

Gece gündüz 24 saat esasıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde büyük bir fedakarlıkla yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yollarda buzlanma olmaması için dün gece yarısı ve sabaha karşı tuzlama çalışması yaptı. Trafiğin yoğun olduğu Kocaeli Üniversitesi, Bağçeşme ve Gündoğdu’ya giden tüm yollarda kar küreme ve tuzlama yapan ekipler, sabah saatlerinde sıfırın altındaki havada yollarda buzlanma olmaması, can ve mal kaybına sebep olacak trafik kazaları yaşanmaması için çalıştı.

YOLLARDA 24 SAAT NÖBET

Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, 21 greyder, 2 kar aracı, 17 kanal aracı, 6 loder, rotatif, unimod, botcat grayder, tuzlama ve pikapla Kocaeli genelinde karla mücadele ediyor. Yapılan çalışmalarda buzlanma ihtimali yüksek bölgelerde 2 bin 695 ton tuz kullanıldı. Stoklarda 8 bin 300 ton daha tuz var. Umuttepe Hastanesi güzergâhı, Radar Yolu, Kuruçeşme Irak Konutları, Gündoğdu Konutları, Miralay Mümtaz Caddesi, Santral yokuşu ve Arızlı TOKİ Konutları, Maşukiye Kartepe yolu, Kuruçeşme TOKİ Konutları ve tüm ilçelerdeki grup köy yollarında 24 saat nöbet tutan ekipler gece boyunca kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.