19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Büyükşehir’de CHP’nin güçlü bir adayı olmalıydı!”

Siyaset 03.11.2019 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Büyükşehir’de CHP’nin güçlü bir adayı olmalıydı!”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, il danışma kurulunda konuştu. Törk, “Büyükşehir belediye başkan adayımız olsaydı, bize ağabeylik yapsaydı Darıca’da seçimi alırdık” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Danışma Kurulu’nda 31 Mart seçimlerinde Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk de konuştu. Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir belediye başkan adayımız olsaydı, bize ağabeylik yapsaydı seçimi alırdık. Bilgi koordinasyonumuz yoktu, partimizin 8 adayı aslanlar gibi çalıştı. Darıca’da yüzde 18 oy alan partimizin oyu yüzde 43’e yükseldi. Bana genel merkezden adaysın diye telefon geldi. Sonra bir ay beklettiler. Benden başka aday olmamasına rağmen bir ay boyunca bekledim. Arkadaşlarımda ister istemez bir moral bozukluğu oldu.  İL YÖNETİMİ PLANLI OLSAYDI AK Partili seçmenlerin büyük bir bölümünün oyunu aldım. Planlı bir il yönetimi, planlı bir organizasyonla bize Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de diğer ilçe belediyelerinin de kazanılabilir olduğunun yolu gözükmüştür. Ben buraya geldiğim zaman kendimi misafir gibi görüyorum. Darıca’da buraya uzak geliyor. Örgütümüz sahiplenseydi, il yönetimi planlı olsaydı burada Fatma Hanımın yanında bir belediye başkanı da biz olacaktık.”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, il danışma kurulunda konuştu. Törk, “Büyükşehir belediye başkan adayımız olsaydı, bize ağabeylik yapsaydı Darıca’da seçimi alırdık” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Danışma Kurulu’nda 31 Mart seçimlerinde Darıca Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk de konuştu. Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir belediye başkan adayımız olsaydı, bize ağabeylik yapsaydı seçimi alırdık. Bilgi koordinasyonumuz yoktu, partimizin 8 adayı aslanlar gibi çalıştı. Darıca’da yüzde 18 oy alan partimizin oyu yüzde 43’e yükseldi. Bana genel merkezden adaysın diye telefon geldi. Sonra bir ay beklettiler. Benden başka aday olmamasına rağmen bir ay boyunca bekledim. Arkadaşlarımda ister istemez bir moral bozukluğu oldu.

 İL YÖNETİMİ PLANLI OLSAYDI

AK Partili seçmenlerin büyük bir bölümünün oyunu aldım. Planlı bir il yönetimi, planlı bir organizasyonla bize Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de diğer ilçe belediyelerinin de kazanılabilir olduğunun yolu gözükmüştür. Ben buraya geldiğim zaman kendimi misafir gibi görüyorum. Darıca’da buraya uzak geliyor. Örgütümüz sahiplenseydi, il yönetimi planlı olsaydı burada Fatma Hanımın yanında bir belediye başkanı da biz olacaktık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.