Büyükşehir’den engelsiz mehtap turu

Kocaeli 16.09.2019 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’den engelsiz mehtap turu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli birey ve ailelerinin katılımıyla engelsiz mehtap turu düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engellilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamak ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen engelsiz mehtap turu ile engelli birey ve aileleri deniz üstünde keyifli bir gün geçirdi. ENGELSİZ MEHTAP TURU Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Körfez’de Mehtap Turları, bu kez engelsiz mehtap turuna büründü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli bireylerin sosyal hayata katılması için düzenlenen engelsiz mehtap turu, hem özel bireylere hem de ailelerine keyifli ve güzel bir gün yaşattı. GÖRME ENGELLİLER İÇİN SESLİ BETİMLEME Vapur gezisine tüm engel gruplarından engelli bireyler katıldı. Bedensel engelli bireyler tekerlekli sandalyeleriyle rahatça vapurda seyahat etme imkânı bulabilirken, işitme ve konuşma engelli vatandaşlar da işaret dili tercümanı ile rahatça iletişim kurma imkânı buldu. Ayrıca görme engelli bireyler için de gezi boyunca sesli betimleme yapıldı. İŞARET DİLİ TERCÜMANI Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından işaret dili tercümanı desteğiyle işitme engelli konuklara Körfez, deniz ve vapur hakkında bilgilendirme yapıldı. Görme engelli konuklarda sesli betimleme tercüme desteği ile eşsiz körfez manzarasını, deniz ve vapurun özellikleri hakkında bilgi sahibi oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli birey ve ailelerinin katılımıyla engelsiz mehtap turu düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engellilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamak ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen engelsiz mehtap turu ile engelli birey ve aileleri deniz üstünde keyifli bir gün geçirdi.

ENGELSİZ MEHTAP TURU

Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Körfez’de Mehtap Turları, bu kez engelsiz mehtap turuna büründü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli bireylerin sosyal hayata katılması için düzenlenen engelsiz mehtap turu, hem özel bireylere hem de ailelerine keyifli ve güzel bir gün yaşattı.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN SESLİ BETİMLEME

Vapur gezisine tüm engel gruplarından engelli bireyler katıldı. Bedensel engelli bireyler tekerlekli sandalyeleriyle rahatça vapurda seyahat etme imkânı bulabilirken, işitme ve konuşma engelli vatandaşlar da işaret dili tercümanı ile rahatça iletişim kurma imkânı buldu. Ayrıca görme engelli bireyler için de gezi boyunca sesli betimleme yapıldı.

İŞARET DİLİ TERCÜMANI

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından işaret dili tercümanı desteğiyle işitme engelli konuklara Körfez, deniz ve vapur hakkında bilgilendirme yapıldı. Görme engelli konuklarda sesli betimleme tercüme desteği ile eşsiz körfez manzarasını, deniz ve vapurun özellikleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.