19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir’den Gebze için anlamlı proje!

Gebze 27.02.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’den Gebze için anlamlı proje!

Beylikbağı bölgesinde gerçekleştirilecek olan Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi için Marka Ajans ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında imzalar atıldı. Gerçekleştirilen imza törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu yer aldı. PROJE İMZALARI GEBZE’DE ATILDI Beylikbağı bölgesinde gerçekleştirilecek olan Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi için resmi imzalar atıldı. Gebze’de gerçekleştirilen imza töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu katıldı. Sosyal sorumluluk projesi adına oldukça değer taşıyan çalışmayla, suç oranı yüksek gençlerin, topluma kazandırılarak her anlamda sağlıklı bireyler olmaları arzu ve çaba ediliyor. HAYATA YENİDEN TUTUNACAKLAR İmza töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Suça karşı risk taşıyan çocuklarımız var. Parçalanmış ailenin çocukları. Suça maruz kalabiliyorlar. Bu kapsamda geliştirdiğimiz bir proje. Hayata yeniden tutunmaları için proje. Uzman psikologlar var projede. İnşallah güzel bir çalışma olacak. Okul ve sosyal çevresinde sorun yaşayan çocuklara çeşitli alanlarda eğitim veriyoruz. Eğitimini aksatan çocuklar burada. Çocukların ilgi duyduğu alanlarda da eğitim alması amaç” dedi. PROJEYE 2014 YILINDA BAŞLAMIŞTIK Sözlerine devam eden Başkan Büyükakın, “u projemizi gerçekleştirmek için marka kaldırma ajansımıza başvurusu yaptık. Bakanlık başvurumuzu onayladı. Projenin üç milyonluk tutarını destek aldık. Bu projeye 2014 yılında başladık 450 sayıda çocuğa hizmet edecek. Çocuklar suç işlemeden topluma kazandırılması önemli. Bu suçun önlemi suçtan korunmak anlamına geliyor. Barınma yeri aynı binada olacak. İhalesini yapıp inşaatı bir yılda bitecek” şeklinde konuştu. FAYDALI VE GÜZEL BİR PROJE OLDU Toplantıda söz alan ve MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, “Proje başvurumuzu aldık. En yüksek destek verilen projeden birisi bu proje. İnşallah hayırlı ve faydalı bir proje olacak. Suça bulaşma riski olan gençlerimiz kurtulup topluma karışacak. Gençlerimiz bu çalışma sayesinde hayata ve yaşama tutunan, yaşamdan ve hayattan kopmayan, toplum değerlerine bağlı, pırıl pırıl insanlar olacaklar. Emeği geçen herkese ben de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı. GENÇLER BU ÜLKENİN GENÇLERİ Toplantıda son olarak söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Suç anlamında dezavantaj taşıyan gruplar var. Bu projenin anlamı büyük bunu ileride daha iyi anlayacağız. Bu anlamda sosyal kanayan bir yarayı ortadan kaldıracağı için mutluyuz. Bölgemize ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimizin hayatın ortak değerlerinde yer almaları önemli. Gençler hepimizin çocukları. Gençler bu ülkenin bu memleketin geleceği” diyerek sözlerini tamamladı.

Beylikbağı bölgesinde gerçekleştirilecek olan Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi için Marka Ajans ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında imzalar atıldı. Gerçekleştirilen imza törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu yer aldı.

PROJE İMZALARI GEBZE’DE ATILDI

Beylikbağı bölgesinde gerçekleştirilecek olan Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi için resmi imzalar atıldı. Gebze’de gerçekleştirilen imza töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu katıldı. Sosyal sorumluluk projesi adına oldukça değer taşıyan çalışmayla, suç oranı yüksek gençlerin, topluma kazandırılarak her anlamda sağlıklı bireyler olmaları arzu ve çaba ediliyor.

HAYATA YENİDEN TUTUNACAKLAR

İmza töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Suça karşı risk taşıyan çocuklarımız var. Parçalanmış ailenin çocukları. Suça maruz kalabiliyorlar. Bu kapsamda geliştirdiğimiz bir proje. Hayata yeniden tutunmaları için proje. Uzman psikologlar var projede. İnşallah güzel bir çalışma olacak. Okul ve sosyal çevresinde sorun yaşayan çocuklara çeşitli alanlarda eğitim veriyoruz. Eğitimini aksatan çocuklar burada. Çocukların ilgi duyduğu alanlarda da eğitim alması amaç” dedi.

PROJEYE 2014 YILINDA BAŞLAMIŞTIK

Sözlerine devam eden Başkan Büyükakın, “u projemizi gerçekleştirmek için marka kaldırma ajansımıza başvurusu yaptık. Bakanlık başvurumuzu onayladı. Projenin üç milyonluk tutarını destek aldık. Bu projeye 2014 yılında başladık 450 sayıda çocuğa hizmet edecek. Çocuklar suç işlemeden topluma kazandırılması önemli. Bu suçun önlemi suçtan korunmak anlamına geliyor. Barınma yeri aynı binada olacak. İhalesini yapıp inşaatı bir yılda bitecek” şeklinde konuştu.

FAYDALI VE GÜZEL BİR PROJE OLDU

Toplantıda söz alan ve MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, “Proje başvurumuzu aldık. En yüksek destek verilen projeden birisi bu proje. İnşallah hayırlı ve faydalı bir proje olacak. Suça bulaşma riski olan gençlerimiz kurtulup topluma karışacak. Gençlerimiz bu çalışma sayesinde hayata ve yaşama tutunan, yaşamdan ve hayattan kopmayan, toplum değerlerine bağlı, pırıl pırıl insanlar olacaklar. Emeği geçen herkese ben de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

GENÇLER BU ÜLKENİN GENÇLERİ

Toplantıda son olarak söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Suç anlamında dezavantaj taşıyan gruplar var. Bu projenin anlamı büyük bunu ileride daha iyi anlayacağız. Bu anlamda sosyal kanayan bir yarayı ortadan kaldıracağı için mutluyuz. Bölgemize ve kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimizin hayatın ortak değerlerinde yer almaları önemli. Gençler hepimizin çocukları. Gençler bu ülkenin bu memleketin geleceği” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.