19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir’den sağlıklı iletişim

Kocaeli 22.01.2017 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir’den sağlıklı iletişim

Büyükşehir Ambulans Birimi çalışanlarına sağlıklı iletişim eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın hizmet içi eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü ve Ambulans Hizmetleri Biriminde görev yapan personele yönelik ‘‘Sağlıkta İletişim’’ eğitimi verildi. Eğitimi Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan verdi.   MESAJLAR NET OLMALI Öğretim görevlisi Mercan, ‘’Özellikle vatandaşla doğrudan iletişime geçen birimler belediyenin dış yüzü olması nedeniyle bir kişinin yapacağı hata tüm kurumu etkileyebilir’’ dedi. Mercan, doğru bir mesajın söylenen değil anlaşılan olduğunu ve iletişimde verdiğimiz mesajın açık, net ve anlaşılabilir olması gerektiğini ifade etti.   HİZMET DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR Tümay Mercan, Belediyeler sosyal belediyecilik anlayışı içeresinde, halkın hayatının doğumdan ölüme kadar her alanına nüfus etmiş durumdadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bunun en güzel örneğidir dedi.  Belediye Meclis Salonunda gerçekleştiren Eğitim 2 gün sürecek.

Büyükşehir Ambulans Birimi çalışanlarına sağlıklı iletişim eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın hizmet içi eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü ve Ambulans Hizmetleri Biriminde görev yapan personele yönelik ‘‘Sağlıkta İletişim’’ eğitimi verildi. Eğitimi Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan verdi.
 
MESAJLAR NET OLMALI
Öğretim görevlisi Mercan, ‘’Özellikle vatandaşla doğrudan iletişime geçen birimler belediyenin dış yüzü olması nedeniyle bir kişinin yapacağı hata tüm kurumu etkileyebilir’’ dedi. Mercan, doğru bir mesajın söylenen değil anlaşılan olduğunu ve iletişimde verdiğimiz mesajın açık, net ve anlaşılabilir olması gerektiğini ifade etti.
 
HİZMET DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR
Tümay Mercan, Belediyeler sosyal belediyecilik anlayışı içeresinde, halkın hayatının doğumdan ölüme kadar her alanına nüfus etmiş durumdadır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bunun en güzel örneğidir dedi.  Belediye Meclis Salonunda gerçekleştiren Eğitim 2 gün sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.