19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir’den vatandaşa maske ve seccade!

Gebze 05.06.2020 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’den vatandaşa maske ve seccade!

Cuma namazı öncesinde vatandaşlara ücretsiz maske ve tek kullanımlık seccade dağıtıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Cuma namazını kılmak için camilere giden vatandaşlara maske ve tek kullanımlık seccade dağıttı. Geçen hafta ilk kez başlayan cemaatle namazlar, vatandaşlar için belirlenen açık alanlarda sosyal mesafe sağlanarak kılındı. 20 BİN MASKE, 40 BİN SECCADE Cuma namazı ibadeti için sosyal mesafeye dikkat ederek camiye giden vatandaşların sağlığını önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz 20 bin maske ve 40 bin tek kullanımlık seccade dağıttı. Salgın önlemi kapsamında namaz kılınan meydan, okul bahçesi ve camilerin önüne dezenfektan yerleştirildi. Koronavirüs salgının bitimine kadar ücretsiz olarak dağıtılan maske, tek kullanımlık seccade ve diğer hizmetler aksatılmadan vatandaşın hizmetine sunulacak.

Cuma namazı öncesinde vatandaşlara ücretsiz maske ve tek kullanımlık seccade dağıtıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Cuma namazını kılmak için camilere giden vatandaşlara maske ve tek kullanımlık seccade dağıttı. Geçen hafta ilk kez başlayan cemaatle namazlar, vatandaşlar için belirlenen açık alanlarda sosyal mesafe sağlanarak kılındı.

20 BİN MASKE, 40 BİN SECCADE
Cuma namazı ibadeti için sosyal mesafeye dikkat ederek camiye giden vatandaşların sağlığını önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz 20 bin maske ve 40 bin tek kullanımlık seccade dağıttı. Salgın önlemi kapsamında namaz kılınan meydan, okul bahçesi ve camilerin önüne dezenfektan yerleştirildi. Koronavirüs salgının bitimine kadar ücretsiz olarak dağıtılan maske, tek kullanımlık seccade ve diğer hizmetler aksatılmadan vatandaşın hizmetine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.