Büyükşehir’in Kar timleri teyakkuzda!

Kocaeli 09.02.2020 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’in Kar timleri teyakkuzda!

Büyükşehir Kar Timleri, gece gündüz karla mücadele ediyor

Kocaeli’nin ilçe merkezleri ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışında yolların kapanmaması için Büyükşehir Kar Timleri, gece boyunca karla mücadele etti. Marmara Bölgesinin tamamında ve Kocaeli’de dün gece saatleri itibari ile etkili olan kar yağışı, şehre beyaz örtüsünü serdi. Kocaeli’nin ilçe merkezleri ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri, gece boyunca karla mücadele etti. 550 personel ve 225 araçtan oluşan Kar Timleri, yollarda buzlanma ve kaymaların olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. KAR TİMLERİ GECE BOYUNCA KARLA MÜCADELE ETTİ 7 Şubat Cuma akşam saatlerinde Kocaeli’de başlayan kar yağışı gece saatleri itibaren sabaha kadar etkili oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri de şehrin yüksek kesimlerinde ve ilçe merkezlerindeki yolların kapanmaması için yoğun bir şekilde çalıştı. Ekipler yolların kapanmaması için kar küremesi ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Gece gündüz çalışmalarına devam eden Kar Timleri, kar yağışının ara ara etkili olduğu il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. KOCAELİ’DE KAPALI YOL YOK Kocaeli’nde etkili yağan kar yağışıyla birlikte şehrin yüksek ve ilçe merkezlerinde yoğun bir şekilde karla mücadele edildi. Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri’nin gece boyunca gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar ile Kocaeli genelinde kapalı yol bulunmuyor. Kar Timleri bundan sonra oluşabilecek kar yağışlarına yönelik kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam edecek.   BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ 7/24 GÖREV BAŞINDA İlçelerde bulunan yüksek ana ve ara arterlerde konuşlandırılan ekipler de, yolların kısa sürede açılması için 550 personel ile görev yapıyor. 225 adet araç (3 adet kar rotatifi, 31 adet kar küreme kamyonu, 6 adet kar küreme kamyonet, 23 adet grayder, 22 adet kanal kazıyıcı, yükleyici, 11 adet Loder, 15 adet ekskavatör, 6 adet kar robotu, 3 adet TIR, 3 adet bobcat, 3 adet çekici trayler, 1 adet dozer, 2 adet paletli yükleyici, 15 adet tuzlama kamyonu, 1 adet vinç, 13 adet pikap, 5 adet akaryakıt tankeri, 34 adet kar bıçaklı traktör ve diğer araçlar) karla mücadelede kullanılıyor. Karla mücadeleye ihtiyaç halinde diğer Büyükşehir Belediyesi birimlerinde bulunan araçlar da katılarak destek veriliyor.
Büyükşehir Kar Timleri, gece gündüz karla mücadele ediyor

Kocaeli’nin ilçe merkezleri ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışında yolların kapanmaması için Büyükşehir Kar Timleri, gece boyunca karla mücadele etti. Marmara Bölgesinin tamamında ve Kocaeli’de dün gece saatleri itibari ile etkili olan kar yağışı, şehre beyaz örtüsünü serdi. Kocaeli’nin ilçe merkezleri ve yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri, gece boyunca karla mücadele etti. 550 personel ve 225 araçtan oluşan Kar Timleri, yollarda buzlanma ve kaymaların olmaması için kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

KAR TİMLERİ GECE BOYUNCA KARLA MÜCADELE ETTİ

7 Şubat Cuma akşam saatlerinde Kocaeli’de başlayan kar yağışı gece saatleri itibaren sabaha kadar etkili oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri de şehrin yüksek kesimlerinde ve ilçe merkezlerindeki yolların kapanmaması için yoğun bir şekilde çalıştı. Ekipler yolların kapanmaması için kar küremesi ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Gece gündüz çalışmalarına devam eden Kar Timleri, kar yağışının ara ara etkili olduğu il genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

KOCAELİ’DE KAPALI YOL YOK

Kocaeli’nde etkili yağan kar yağışıyla birlikte şehrin yüksek ve ilçe merkezlerinde yoğun bir şekilde karla mücadele edildi. Büyükşehir Belediyesi Kar Timleri’nin gece boyunca gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar ile Kocaeli genelinde kapalı yol bulunmuyor. Kar Timleri bundan sonra oluşabilecek kar yağışlarına yönelik kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam edecek.  

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ 7/24 GÖREV BAŞINDA

İlçelerde bulunan yüksek ana ve ara arterlerde konuşlandırılan ekipler de, yolların kısa sürede açılması için 550 personel ile görev yapıyor. 225 adet araç (3 adet kar rotatifi, 31 adet kar küreme kamyonu, 6 adet kar küreme kamyonet, 23 adet grayder, 22 adet kanal kazıyıcı, yükleyici, 11 adet Loder, 15 adet ekskavatör, 6 adet kar robotu, 3 adet TIR, 3 adet bobcat, 3 adet çekici trayler, 1 adet dozer, 2 adet paletli yükleyici, 15 adet tuzlama kamyonu, 1 adet vinç, 13 adet pikap, 5 adet akaryakıt tankeri, 34 adet kar bıçaklı traktör ve diğer araçlar) karla mücadelede kullanılıyor. Karla mücadeleye ihtiyaç halinde diğer Büyükşehir Belediyesi birimlerinde bulunan araçlar da katılarak destek veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.