GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir Konservatuarı’nda eğitimler online!

Kültür-Sanat 02.04.2020 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir Konservatuarı’nda eğitimler online!

520 öğrencisi bulunan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda eğitimler online olarak 15 Haziran tarihine kadar sürdürülecek. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında eğitime ara verilerek uzaktan eğitime başlandı. 15 Haziran’a kadar uzaktan eğitim alacak konservatuar öğrencileri, eğitimlerini online olarak sürdürüyor. Sosyal medya platformları üzerinden eğitmenlerinden ders alan öğrenciler, ödev ve konu takiplerini evde kalarak sürdürüyor. 15 HAZİRAN’A KADAR UZAKTAN EĞİTİM Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Din Musikisi, Batı Müziği, Güzel Sanatlar, Geleneksel Sanatlar ve Bale bölümlerinde eğitim veriliyor. 520 öğrencisi bulunan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda eğitimler online olarak 15 Haziran tarihine kadar sürdürülecek.  

520 öğrencisi bulunan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda eğitimler online olarak 15 Haziran tarihine kadar sürdürülecek. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında eğitime ara verilerek uzaktan eğitime başlandı. 15 Haziran’a kadar uzaktan eğitim alacak konservatuar öğrencileri, eğitimlerini online olarak sürdürüyor. Sosyal medya platformları üzerinden eğitmenlerinden ders alan öğrenciler, ödev ve konu takiplerini evde kalarak sürdürüyor.

15 HAZİRAN’A KADAR UZAKTAN EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Din Musikisi, Batı Müziği, Güzel Sanatlar, Geleneksel Sanatlar ve Bale bölümlerinde eğitim veriliyor. 520 öğrencisi bulunan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda eğitimler online olarak 15 Haziran tarihine kadar sürdürülecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.