BÜYÜKŞEHİR UYARIYOR!

Kocaeli 05.01.2015 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

BÜYÜKŞEHİR UYARIYOR!

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı AFKOM kar yağışı nedeniyle sürücülere uyarılarda bulundu

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi, ilimizde beklenen kuvvetli kar yağışı öncesinde araç sürücülerine uyarılarda bulundu. Kocaeli Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bölgemiz genelinde 05-07 Ocak 2015 tarihleri arasında kar yağışı ile birlikte -2 ile -10 arasında kuvvetli soğuk olacağı tahmin edildiği belirtilerek, vatandaşların mümkünse sokağa çıkmaması, çıkacak olanların toplu taşıma araçlarını kullanması uyarısında bulunuldu.   KIŞ LASTİĞİNİZİ TAKIN Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 05-07 Ocak tarihlerinde beklenen kar yağışında trafiğe çıkacak araçların kışlık kar lastiği takmaları uyarısında bulunan Afet ve Koordinasyon Merkezi(AFKOM), araç sahiplerinin anılan gün ve tarihler arasında mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmaları uyarısında bulundu.   YOĞUN YOLLARI KULLANMAYIN Trafiğe çıkması zorunlu araçların zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları uyarısı yapan AFKOM, trafikteki araçların Emniyet ve Karayolları ekiplerinin bildirdikleri yol güzergâhlarını kullanmaları, yoğun olan yolları tercih etmemeleri, oluşabilecek kaza ve yoğun yağışa maruz kalanların Emniyet 155 ve İtfaiye 110 numaralı telefonları aramaları uyarısında bulundu.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı AFKOM kar yağışı nedeniyle sürücülere uyarılarda bulundu

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi, ilimizde beklenen kuvvetli kar yağışı öncesinde araç sürücülerine uyarılarda bulundu. Kocaeli Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bölgemiz genelinde 05-07 Ocak 2015 tarihleri arasında kar yağışı ile birlikte -2 ile -10 arasında kuvvetli soğuk olacağı tahmin edildiği belirtilerek, vatandaşların mümkünse sokağa çıkmaması, çıkacak olanların toplu taşıma araçlarını kullanması uyarısında bulunuldu.

 

KIŞ LASTİĞİNİZİ TAKIN

Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 05-07 Ocak tarihlerinde beklenen kar yağışında trafiğe çıkacak araçların kışlık kar lastiği takmaları uyarısında bulunan Afet ve Koordinasyon Merkezi(AFKOM), araç sahiplerinin anılan gün ve tarihler arasında mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmaları uyarısında bulundu.

 

YOĞUN YOLLARI KULLANMAYIN

Trafiğe çıkması zorunlu araçların zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları uyarısı yapan AFKOM, trafikteki araçların Emniyet ve Karayolları ekiplerinin bildirdikleri yol güzergâhlarını kullanmaları, yoğun olan yolları tercih etmemeleri, oluşabilecek kaza ve yoğun yağışa maruz kalanların Emniyet 155 ve İtfaiye 110 numaralı telefonları aramaları uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.