19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehirden 204 personele online eğitim!

Kocaeli 14.05.2020 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehirden 204 personele online eğitim!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgını nedeniyle kurum içi eğitimlerini online olarak sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye personelinin bir kısmı evinden çalışıyordu. Uzaktan çalışan personelin daha etkin ve verimli çalışmasının sağlanması amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliğiyle birlikte online eğitim düzenledi. ONLİNE EĞİTİM Koronavirüs salgınına karşı birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde evinden çalışan personelinden daha etkin bir şekilde yararlanmak için İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliğiyle “Uzaktan Çalışanların Yönetilmesi” konulu eğitim programı gerçekleştirildi. Müdür ve şef düzeyindeki 204 yöneticinin katıldığı eğitim online olarak gerçekleştirildi. ÖNEMLİ KONULAR Eğitmen Angela Teresi tarafından verilen eğitimde, değişen çalışma düzeni ile yöneticilerin nelere dikkat etmesi ve kriz anlarında hangi yönetsel yetkinliklerin öne çıkması gerekeceği konusunda bilgilendirmede bulundu. Eğitimde ayrıca dünyada yeni çalışma metodu, sanal ve uzaktan erişimde bilgi güvenliği, sürecin çalışanlara getirdiği zorluklar, hem çalışanların hem de yöneticilerin moral ve motivasyonlarının nasıl yüksek tutulabileceği konularına yer verildi. “EĞİTİMLER DEVAM EDECEK” Salgın sürecinde personele yönelik eğitimlerin online devam edeceğini belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram; “Dünyada hızla yayılan ve çalışma hayatımızı olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını yeni bir çalışma süreci başlattı. Personelimizin bir kısmı çalışmalarını evlerinden sürdürüyor. Bu çalışma sürecinde personelimizin eğitimlerine ara vermiyoruz. Salgın süresince eğitimlerimiz online yapılıyor. Bu salgın döneminde sürece uyum sağlayan personelin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin kurum içi eğitimleri online olarak devam edecek. Önümüzdeki süreçte personele online Kamu İhale Mevzuatı, Resmi Yazışma Kuralları gibi eğitimler verilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgını nedeniyle kurum içi eğitimlerini online olarak sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye personelinin bir kısmı evinden çalışıyordu. Uzaktan çalışan personelin daha etkin ve verimli çalışmasının sağlanması amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliğiyle birlikte online eğitim düzenledi.

ONLİNE EĞİTİM

Koronavirüs salgınına karşı birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde evinden çalışan personelinden daha etkin bir şekilde yararlanmak için İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliğiyle “Uzaktan Çalışanların Yönetilmesi” konulu eğitim programı gerçekleştirildi. Müdür ve şef düzeyindeki 204 yöneticinin katıldığı eğitim online olarak gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ KONULAR

Eğitmen Angela Teresi tarafından verilen eğitimde, değişen çalışma düzeni ile yöneticilerin nelere dikkat etmesi ve kriz anlarında hangi yönetsel yetkinliklerin öne çıkması gerekeceği konusunda bilgilendirmede bulundu. Eğitimde ayrıca dünyada yeni çalışma metodu, sanal ve uzaktan erişimde bilgi güvenliği, sürecin çalışanlara getirdiği zorluklar, hem çalışanların hem de yöneticilerin moral ve motivasyonlarının nasıl yüksek tutulabileceği konularına yer verildi.

“EĞİTİMLER DEVAM EDECEK”

Salgın sürecinde personele yönelik eğitimlerin online devam edeceğini belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram; “Dünyada hızla yayılan ve çalışma hayatımızı olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını yeni bir çalışma süreci başlattı. Personelimizin bir kısmı çalışmalarını evlerinden sürdürüyor. Bu çalışma sürecinde personelimizin eğitimlerine ara vermiyoruz. Salgın süresince eğitimlerimiz online yapılıyor. Bu salgın döneminde sürece uyum sağlayan personelin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin kurum içi eğitimleri online olarak devam edecek. Önümüzdeki süreçte personele online Kamu İhale Mevzuatı, Resmi Yazışma Kuralları gibi eğitimler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.