19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cafer Can Çorum kampında!

Spor 12.08.2017 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cafer Can Çorum kampında!

Darıca Gençlerbirliği’nin Kızılcahamam kampındaki  antrenmanının özel bir konuğu vardı. Sarı yeşilli temsilcimizin Kızılcahamam’da yaptığı sabah antrenmanına bu ilçede ikamet eden zihinsel engelli ve tam bir spor tutkunu Cafer Can da katıldı. Günde yaklaşık 20 km koşan ve ilçeye gelen  takımların antrenmanlarını kaçırmayan Cafer Can,  geçtiğimiz günlerde Darıca G.B antrenmanına katılarak neşe kaynağı oldu. Sempatik hareketleriyle yüzlerde tebessüm bırakan   Cafer Can’a Darıca G.B forması hediye edildi.   Cafer Can, Darıca Gençlerbirliği formasıyla Çorum Belediyespor antrenmanına katıldı.  

Darıca Gençlerbirliği’nin Kızılcahamam kampındaki  antrenmanının özel bir konuğu vardı. Sarı yeşilli temsilcimizin Kızılcahamam’da yaptığı sabah antrenmanına bu ilçede ikamet eden zihinsel engelli ve tam bir spor tutkunu Cafer Can da katıldı. Günde yaklaşık 20 km koşan ve ilçeye gelen  takımların antrenmanlarını kaçırmayan Cafer Can,  geçtiğimiz günlerde Darıca G.B antrenmanına katılarak neşe kaynağı oldu. Sempatik hareketleriyle yüzlerde tebessüm bırakan   Cafer Can’a Darıca G.B forması hediye edildi.

 

Cafer Can, Darıca Gençlerbirliği formasıyla Çorum Belediyespor antrenmanına katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.