CAFERCAN İTİRAFLARLA DARICA’YA VEDA ETTİ

Spor 13.06.2018 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CAFERCAN İTİRAFLARLA DARICA’YA VEDA ETTİ

CAFERCAN İTİRAFLARLA DARICA’YA VEDA ETTİ

Darıca Gençlerbirliği’nde kaptan Cafercan Aksu ile yollar ayrıldı. İki sezondur Darıca G.B formasını başarıyla terleten tecrübeli oyuncu, şampiyonluk yaşadığı sarı yeşillilerle bağlarını koparırken veda mesajı yayınladı. İŞTE CAFERCAN AKSU’NUN VEDA MESAJI: Bu takıma iki sene önce geldiğimde aslında soru işaretleri vardı aklımda. Ama ortam, arkadaşlık, dürüstlük vardı ve hemen alıştım. Bocaladığım zamanlar da oldu tabi ki. Bilindiği gibi ilk sene verdiğimiz sözü tutamadan yarı finalde elendik. Ama biz yine adamlık yapıp daha fazla fiyat veren yerleri bırakıp Darıca ile anlaştık, hem de para konuşmadan. Çünkü verdiğimiz bir söz vardı. Sezona yine kötü başladık. Kendi adıma konuşuyorum, bu sezon her şeyi yaşadım. Hastalık, sakatlık, sarı kart, kırmızı kart… Devre arası oldu, takımın gidişatı rezil. Ben de kendimi saldım açıkcası. Taliplerim de oldu. Ama sezonu bitireyim dedim. Sonra çok iyi bir ivme yakaladı takımımız. Biz bütün takım öyle bir kenetlendik ki, çok depremler atlattık, sallandık ama yıkılmadık. Bizim o yakaladığımız arkadaşlığı yüz trilyon verseler yakalatamazlar hiç bir takıma. Takım arkadaşlarımın hepsinden ALLAH razı olsun. Şükürler olsun ki ALLAH’ım bize verdiğimiz sözü tutmayı nasip etti. Takım şampiyon oldu. Emeği geçen herkesin eline, bacaklarına, yüreğine ve duasına sağlık. Benim de bir nebze de olsa payım vardır diye düşünüyorum bu şampiyonlukta. Evet takımı layık olduğu yere çıkarttık. İşler daha güzel olacak derken tepetaklak olduk. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ama en büyük pay futbolcuların bunu da kimse unutmasın. Bizi ve bu takımı hep hatırlasınlar. Futbolumuzla da değil, sadece kişiliğimizle de hatırlasınlar. Çünkü arkadaşlarımın hepsi hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Ayrıldığım için çok üzgünüm. Ben inanılmaz sahiplenmiştim çünkü orayı ve böyle olmaması gerekiyodu. Nasibimizde şampiyonluktan sonra ayrılmak varmış. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helaldir...Hoşcakal Darıca...
CAFERCAN İTİRAFLARLA DARICA’YA VEDA ETTİ

Darıca Gençlerbirliği’nde kaptan Cafercan Aksu ile yollar ayrıldı. İki sezondur Darıca G.B formasını başarıyla terleten tecrübeli oyuncu, şampiyonluk yaşadığı sarı yeşillilerle bağlarını koparırken veda mesajı yayınladı.

İŞTE CAFERCAN AKSU’NUN VEDA MESAJI:

Bu takıma iki sene önce geldiğimde aslında soru işaretleri vardı aklımda. Ama ortam, arkadaşlık, dürüstlük vardı ve hemen alıştım. Bocaladığım zamanlar da oldu tabi ki. Bilindiği gibi ilk sene verdiğimiz sözü tutamadan yarı finalde elendik. Ama biz yine adamlık yapıp daha fazla fiyat veren yerleri bırakıp Darıca ile anlaştık, hem de para konuşmadan. Çünkü verdiğimiz bir söz vardı. Sezona yine kötü başladık. Kendi adıma konuşuyorum, bu sezon her şeyi yaşadım. Hastalık, sakatlık, sarı kart, kırmızı kart… Devre arası oldu, takımın gidişatı rezil. Ben de kendimi saldım açıkcası. Taliplerim de oldu. Ama sezonu bitireyim dedim. Sonra çok iyi bir ivme yakaladı takımımız. Biz bütün takım öyle bir kenetlendik ki, çok depremler atlattık, sallandık ama yıkılmadık. Bizim o yakaladığımız arkadaşlığı yüz trilyon verseler yakalatamazlar hiç bir takıma. Takım arkadaşlarımın hepsinden ALLAH razı olsun. Şükürler olsun ki ALLAH’ım bize verdiğimiz sözü tutmayı nasip etti. Takım şampiyon oldu. Emeği geçen herkesin eline, bacaklarına, yüreğine ve duasına sağlık. Benim de bir nebze de olsa payım vardır diye düşünüyorum bu şampiyonlukta. Evet takımı layık olduğu yere çıkarttık. İşler daha güzel olacak derken tepetaklak olduk. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ama en büyük pay futbolcuların bunu da kimse unutmasın. Bizi ve bu takımı hep hatırlasınlar. Futbolumuzla da değil, sadece kişiliğimizle de hatırlasınlar. Çünkü arkadaşlarımın hepsi hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Ayrıldığım için çok üzgünüm. Ben inanılmaz sahiplenmiştim çünkü orayı ve böyle olmaması gerekiyodu. Nasibimizde şampiyonluktan sonra ayrılmak varmış. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helaldir...Hoşcakal Darıca...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.