ÇAKIR: “YENİ SİSTEM VE HIZLI ÇÖZÜM”

Çayırova 20.06.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAKIR: “YENİ SİSTEM VE HIZLI ÇÖZÜM”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette Çakır’a AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile yönetimi, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, Eski Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş eşlik etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’dan Çayırova çıkarması. Ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, 24 Haziran seçimlerinin yönetimde daha hızlı kararlar alınacağını vurgulayarak, “16 Nisan'da yapmış olduğumuz Halk oylaması ile Ülkemiz; 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanı, hem de Meclis’te görev yapacak milletvekillerini seçmiş olacak. 16 yıldır doğru kararı veren milletimiz yine Ak Parti’ye güvenerek doğru kararı verecektir.  Referandum ile milletimizin teveccühü ile kabul edilen Anayasa değişikliği ve beraberinde getirdiği yeni yönetim sistem, ülkemize istikrar, yönetimde hızlı karar alma gibi bir çok olumlu yönüyle 24 Haziran’da seçimle yürürlüğe girmiş olacak. Bu seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. “SON 16 YILDA ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTIK” Milletvekili Çakır, geçen 16 yılda hayata geçirdikleri ekonomik atılımlar sayesinde geldiğimiz durum ortada, “Millî gelirimiz 3,5 kat artmış durumda, sağlık alanında yapılan yenilikler, ulaşım hizmetleri, sosyal devlet anlayışıyla yapılan yardımlar, özetle her alanda yaptığımız çalışmalarla Cumhuriyet döneminde yapılanların tamamının üzerinde olduğu aşikardır. 16 yıldır yaptıklarımızla Ak Parti olarak sizlerin desteği ile ülkemize savunma sanayisinde sağlığa, ulaşımdan istihdama birçok alanda çağ atlattık” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Çayırova’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette Çakır’a AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile yönetimi, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin, Eski Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş eşlik etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’dan Çayırova çıkarması. Ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, 24 Haziran seçimlerinin yönetimde daha hızlı kararlar alınacağını vurgulayarak, “16 Nisan'da yapmış olduğumuz Halk oylaması ile Ülkemiz; 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanı, hem de Meclis’te görev yapacak milletvekillerini seçmiş olacak. 16 yıldır doğru kararı veren milletimiz yine Ak Parti’ye güvenerek doğru kararı verecektir.  Referandum ile milletimizin teveccühü ile kabul edilen Anayasa değişikliği ve beraberinde getirdiği yeni yönetim sistem, ülkemize istikrar, yönetimde hızlı karar alma gibi bir çok olumlu yönüyle 24 Haziran’da seçimle yürürlüğe girmiş olacak. Bu seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“SON 16 YILDA ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTIK”

Milletvekili Çakır, geçen 16 yılda hayata geçirdikleri ekonomik atılımlar sayesinde geldiğimiz durum ortada, “Millî gelirimiz 3,5 kat artmış durumda, sağlık alanında yapılan yenilikler, ulaşım hizmetleri, sosyal devlet anlayışıyla yapılan yardımlar, özetle her alanda yaptığımız çalışmalarla Cumhuriyet döneminde yapılanların tamamının üzerinde olduğu aşikardır. 16 yıldır yaptıklarımızla Ak Parti olarak sizlerin desteği ile ülkemize savunma sanayisinde sağlığa, ulaşımdan istihdama birçok alanda çağ atlattık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.