Çakır, "Asla Vazgeçmeyin"

Kocaeli 27.05.2017 - 22:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çakır, "Asla Vazgeçmeyin"

Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır’ı ağırladı.

Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri programına katılan Kocaeli Milletvekili Çakır; "Burada birbirinden farklı ortam ve ailelerden gelen gençlerimiz bulunmaktadır. Her birinizin düşünce davranış yetiştirilme şekilleri farklı dahi olsa bir genç olarak hedeflerinizin benzer olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Bu hedefler uğrunda hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadan sürekli çalışmanızı öneriyorum" dedi.  "BAŞARININ SIRRI KARARLI OLMAK" Bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelecek planlamasına katkı sağladığına dile getiren çakır; Hedeflerimize ulaşabilmek için öğrencilerimizin kararlı olmalarını ve geleceklerine yön verecek iş kollarını şimdiden belirlemeli, çalışmalarını ona göre yoğunlaştırmalıdır. Bir fırsatı değerlendiremedim, başarısız oldum diye hedeflerinizden asla vazgeçmeyin. Başarının en önemli sırrı kararlı olmaktır"dedi.  KARİYER GÜNLERİNE İLGİ YOĞUNDU Programı dinlemek üzere gelen öğretmen ve öğrencilerden  oluşan seyirci kitlesi ile program güzel bir ortamda gerçekleşti. Öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Milletvekili Çakır, kariyer günleri etikliğine katılan öğrencileri kutlayarak Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden ayrıldı.
Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır’ı ağırladı.
Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri programına katılan Kocaeli Milletvekili Çakır; "Burada birbirinden farklı ortam ve ailelerden gelen gençlerimiz bulunmaktadır. Her birinizin düşünce davranış yetiştirilme şekilleri farklı dahi olsa bir genç olarak hedeflerinizin benzer olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Bu hedefler uğrunda hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadan sürekli çalışmanızı öneriyorum" dedi. 
"BAŞARININ SIRRI KARARLI OLMAK"
Bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelecek planlamasına katkı sağladığına dile getiren çakır; Hedeflerimize ulaşabilmek için öğrencilerimizin kararlı olmalarını ve geleceklerine yön verecek iş kollarını şimdiden belirlemeli, çalışmalarını ona göre yoğunlaştırmalıdır. Bir fırsatı değerlendiremedim, başarısız oldum diye hedeflerinizden asla vazgeçmeyin. Başarının en önemli sırrı kararlı olmaktır"dedi. 
KARİYER GÜNLERİNE İLGİ YOĞUNDU
Programı dinlemek üzere gelen öğretmen ve öğrencilerden  oluşan seyirci kitlesi ile program güzel bir ortamda gerçekleşti. Öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Milletvekili Çakır, kariyer günleri etikliğine katılan öğrencileri kutlayarak Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.