Çakır'dan gövde gösterisi

Spor 28.04.2016 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çakır'dan gövde gösterisi

Gebzespor transferde bombaları üst üste sıraladı...

İdari anlamda önemli adımlar atarak Gebzespor’un önünü açan Başkan İlker Çakır, gözünü şampiyonluğa dikti. BAL 7.Grup şampiyonu Afjet Afyonspor’un yıldız isimlerinden Murat Yılmaz, Hakan Doğan ve Toma Tabatadze ile Nevşehirspor’un ön liberosu Canberk Soykuvvet’e imza attıran Çakır, mor beyazlı taraftarları ayağa kaldırdı. ''HER ŞEY GEBZESPOR İÇİN'' BAL’da dördüncü sezonuna hazırlanan Gebzespor, transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Camiaya gelecek sezon için şampiyonluk sözü veren başkan İlker Çakır, 3.Lig’e çıkan Afjet Afyon’un 3 kilit ismi, Murat Yılmaz (sol açık), Hakan Doğan (sağ açık) ve Gürcü golcü Toma ile Nevşehir’in ön liberosu Canberk’i mor-beyazlı renklere bağladı. Transfere hızlı bir giriş yapan başkan Çakır, "Her şey Gebzespor için. Allah’ın izniyle gelecek sezon şampiyonuz. Transferler devam edecek" dedi. TRANSFERLERİN DEVAMI GELECEK Transferin resmileşmesinin ardından sosyal medya üzerinden Başkan Çakır’a destek mesajları yağarken, mor beyazlı taraftarlar şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdiler. Heyecanlandıran transferler yapmaya devam edeceğini mesajını veren Başkan Çakır, Gebzespor’u profesyonel liglere çıkarmak adına transfer sezonunda şüpheisz hummalı bir çalışma gerçekleştirecek.
Gebzespor transferde bombaları üst üste sıraladı...

İdari anlamda önemli adımlar atarak Gebzespor’un önünü açan Başkan İlker Çakır, gözünü şampiyonluğa dikti. BAL 7.Grup şampiyonu Afjet Afyonspor’un yıldız isimlerinden Murat Yılmaz, Hakan Doğan ve Toma Tabatadze ile Nevşehirspor’un ön liberosu Canberk Soykuvvet’e imza attıran Çakır, mor beyazlı taraftarları ayağa kaldırdı.

''HER ŞEY GEBZESPOR İÇİN''
BAL’da dördüncü sezonuna hazırlanan Gebzespor, transfer sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Camiaya gelecek sezon için şampiyonluk sözü veren başkan İlker Çakır, 3.Lig’e çıkan Afjet Afyon’un 3 kilit ismi, Murat Yılmaz (sol açık), Hakan Doğan (sağ açık) ve Gürcü golcü Toma ile Nevşehir’in ön liberosu Canberk’i mor-beyazlı renklere bağladı. Transfere hızlı bir giriş yapan başkan Çakır, "Her şey Gebzespor için. Allah’ın izniyle gelecek sezon şampiyonuz. Transferler devam edecek" dedi.

TRANSFERLERİN DEVAMI GELECEK

Transferin resmileşmesinin ardından sosyal medya üzerinden Başkan Çakır’a destek mesajları yağarken, mor beyazlı taraftarlar şampiyonluğa olan inançlarını dile getirdiler. Heyecanlandıran transferler yapmaya devam edeceğini mesajını veren Başkan Çakır, Gebzespor’u profesyonel liglere çıkarmak adına transfer sezonunda şüpheisz hummalı bir çalışma gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.