19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çakır, referandum hedefini açıkladı

Kocaeli 12.02.2017 - 18:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çakır, referandum hedefini açıkladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, referandum için hedefini açıkladı AYRIŞTIRMAYA GEREK YOK Gündeme dair açıklamalar yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Kocaeli'de yüzde 65’in üzerinde beklentimiz var. Bunu yakalayacağız. Ülke genelinde ise yüzde 60 seviyesinde olacağını düşünüyoruz. Sokaklar karışacak, kaos çıkacak gibi sözlerin dile getirilmesi çok yanlış. Kimseye evet veya hayır dedin diye ekstra bir şey yüklememek lazım. Biz başından bu yana kadara ılımlı bir politika izledik. Şimdi sahaya çıkıyoruz. Bu da bizim için önemli. Hayır diyene bu toplumun dışındasın diye bir şey denilmesi doğru değil. Evet veya hayır diyenleri ayrıştırmaya gerek yok” dedi. CHP YAPTIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU ANLAYACAKTIR Konuşmasında devam eden Çakır, “Amaç burada milletin düşüncesini etkilemektir. Bu referandum sağlıklı bir şekilde yapılacaktır. Burada ayrım yapmadan herkes siyasetini yapacaktır. Millet sağlıklı düşünerek kararını verecektir. Milletin sağ duyusuna güvenmeliyiz. CHP de yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, referandum için hedefini açıkladı

AYRIŞTIRMAYA GEREK YOK

Gündeme dair açıklamalar yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Kocaeli'de yüzde 65’in üzerinde beklentimiz var. Bunu yakalayacağız. Ülke genelinde ise yüzde 60 seviyesinde olacağını düşünüyoruz. Sokaklar karışacak, kaos çıkacak gibi sözlerin dile getirilmesi çok yanlış. Kimseye evet veya hayır dedin diye ekstra bir şey yüklememek lazım. Biz başından bu yana kadara ılımlı bir politika izledik. Şimdi sahaya çıkıyoruz. Bu da bizim için önemli. Hayır diyene bu toplumun dışındasın diye bir şey denilmesi doğru değil. Evet veya hayır diyenleri ayrıştırmaya gerek yok” dedi.

CHP YAPTIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU ANLAYACAKTIR

Konuşmasında devam eden Çakır, “Amaç burada milletin düşüncesini etkilemektir. Bu referandum sağlıklı bir şekilde yapılacaktır. Burada ayrım yapmadan herkes siyasetini yapacaktır. Millet sağlıklı düşünerek kararını verecektir. Milletin sağ duyusuna güvenmeliyiz. CHP de yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.