19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çakır yoksa ben de yokum

Spor 05.06.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Çakır yoksa ben de yokum

GEBZESPOR’DA AYRILIK RÜZGARLARI ESMEYE DEVAM EDİYOR

Gebzespor’da yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor. Mor beyazlı temsilcimizin defanstaki başarılı oyuncularından Caner Şen, Bursa BAL ekiplerinden Zaferspor ile anlaşmaya vardı. Gebzespor’da unutamayacağı günler geçirdiğini belirten 25 yaşındaki sol bek, görevini bırakan Başkan İlker Çakır’a övgüler yağdırırken, Çakır’a şampiyonluk sevinci yaşatamadıkları için çok üzgün olduğunu söyledi. BURSA’DA 82 NUMARAYI GİYECEK ‘’İlker Çakır yoksa ben de yokum’’ Caner, ‘’İlker başkanımız başarı için elinden gelen her şeyi yaptı. Bu takım için yaptıklarına biz futbolcular bire bir şahidiz. Çok sevdiğim bu forma altında şampiyonluk yaşamak isterdim ama nasip olmadı. Bu kesinlikle bir veda değil. Gebzespor benim için her zaman özel kalacak. İnanıyorum ki bu büyük camia ile yollarımız yeniden kesişecek’’dedi. Öte yandan Caner Şen, Gebzespor’a olan sevgisini göstermek adına Zaferspor’da 82 numaralı formayı giymek istediğini sözlerine ekledi.
GEBZESPOR’DA AYRILIK RÜZGARLARI ESMEYE DEVAM EDİYOR

Gebzespor’da yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor. Mor beyazlı temsilcimizin defanstaki başarılı oyuncularından Caner Şen, Bursa BAL ekiplerinden Zaferspor ile anlaşmaya vardı. Gebzespor’da unutamayacağı günler geçirdiğini belirten 25 yaşındaki sol bek, görevini bırakan Başkan İlker Çakır’a övgüler yağdırırken, Çakır’a şampiyonluk sevinci yaşatamadıkları için çok üzgün olduğunu söyledi.

BURSA’DA 82 NUMARAYI GİYECEK

‘’İlker Çakır yoksa ben de yokum’’ Caner, ‘’İlker başkanımız başarı için elinden gelen her şeyi yaptı. Bu takım için yaptıklarına biz futbolcular bire bir şahidiz. Çok sevdiğim bu forma altında şampiyonluk yaşamak isterdim ama nasip olmadı. Bu kesinlikle bir veda değil. Gebzespor benim için her zaman özel kalacak. İnanıyorum ki bu büyük camia ile yollarımız yeniden kesişecek’’dedi. Öte yandan Caner Şen, Gebzespor’a olan sevgisini göstermek adına Zaferspor’da 82 numaralı formayı giymek istediğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.