Çakmak ‘Hürriyet’i dinledi

Kocaeli 29.06.2020 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çakmak ‘Hürriyet’i dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak hafta sonunu Gebze Hürriyet Mahallesi’nde geçirdi. Mahallelinin çağrısı üzerine mahalleliyi ziyaret eden Çakmak, sorun ve talepleri dinleyerek not aldı. Mahalleliye yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmeyen Çakmak ziyaret sonrasında bir açıklama yaptı. Çakmak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Hürriyet Mahallesindeyiz. Meclis Üyemiz Abdullah Kahraman ve muhtarımız Ahmet Arslan ile mahalleden komşularımız hasbihal ettik. EKSİKLİKLERİ HIZLA TAMAMLAYACAĞIZ Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile hem Hürriyet ve hem de Yavuz Selim mahallelerimizi sorunlarını detaylı konuşuyoruz. Kendileri önümüzdeki günlerde yapacağı ‘Halk Meclisi- Mahalle Buluşmasında’; çalışmalarda geldiği noktayı ayrıntıları ile paylaşacak. Pandemi dolayısıyla eksik kalan iletişim ve bilgilendirmeyi hızla tamamlayacağız. İnş. Rabbim hayırlı çalışmalarımızı hızla tamamlamayı nasip eylesin. Tek amacımız değerli hemşerilerimizin memnuniyetlerini temin ve hayır dualarını almaktır.”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak hafta sonunu Gebze Hürriyet Mahallesi’nde geçirdi. Mahallelinin çağrısı üzerine mahalleliyi ziyaret eden Çakmak, sorun ve talepleri dinleyerek not aldı. Mahalleliye yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmeyen Çakmak ziyaret sonrasında bir açıklama yaptı. Çakmak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Hürriyet Mahallesindeyiz. Meclis Üyemiz Abdullah Kahraman ve muhtarımız Ahmet Arslan ile mahalleden komşularımız hasbihal ettik.

EKSİKLİKLERİ HIZLA TAMAMLAYACAĞIZ

Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile hem Hürriyet ve hem de Yavuz Selim mahallelerimizi sorunlarını detaylı konuşuyoruz. Kendileri önümüzdeki günlerde yapacağı ‘Halk Meclisi- Mahalle Buluşmasında’; çalışmalarda geldiği noktayı ayrıntıları ile paylaşacak. Pandemi dolayısıyla eksik kalan iletişim ve bilgilendirmeyi hızla tamamlayacağız. İnş. Rabbim hayırlı çalışmalarımızı hızla tamamlamayı nasip eylesin. Tek amacımız değerli hemşerilerimizin memnuniyetlerini temin ve hayır dualarını almaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.