19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çalıştıkları Fabrikayı Soyarken Yakalandılar

Dilovası 23.10.2017 - 19:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çalıştıkları Fabrikayı Soyarken Yakalandılar

 Dilovası ilçesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları fabrikanın deposundan hurda çalan 3 kişi suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre, dün 09.30 sıralarında  Dilovası ilçesinde bulunan bir fabrikadan hurdaların çalındığı ihbarını alan jandarma ekipleri hemen harekete geçti. Olay yerine gelen  Dilovası Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri hırsızlık yapan İ.Y., B.K., ve Ö.C.'yi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede İ.Y.'nin organize sanayi bölgesinde, B.K. ile Ö.C.'nin ise fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı tespit edildi. Karakolda ifadeleri alınan 3 kişi  Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına götürüldü.

 Dilovası ilçesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları fabrikanın deposundan hurda çalan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, dün 09.30 sıralarında  Dilovası ilçesinde bulunan bir fabrikadan hurdaların çalındığı ihbarını alan jandarma ekipleri hemen harekete geçti. Olay yerine gelen  Dilovası Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri hırsızlık yapan İ.Y., B.K., ve Ö.C.'yi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede İ.Y.'nin organize sanayi bölgesinde, B.K. ile Ö.C.'nin ise fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı tespit edildi.

Karakolda ifadeleri alınan 3 kişi  Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.