CAN MORGÜL’E ŞOK CEZA

Spor 08.10.2015 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CAN MORGÜL’E ŞOK CEZA

CAN MORGÜL’E ŞOK CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Darıca G.B'nin Manavgatspor'la oynadığı maçta kırmızı kart gören Can Morgül'e ağır bir fatura  kesti. Kırmızı kart gören Can'ın oyundan ihracı sonrası yeniden sahaya girerek hakeme itirazlarda bulunmasını maçın hakemleri ''Hakaret'' olarak raporuna işlemesinin ardından Can Morgül'e 3 maçlık ceza geldi. Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynayamadığı Tavşanlı Linyitspor maçının takiben başlatılmasına karar verildiği için Can, Dardanelspor, Sandıklıspor ve Çatalcaspor maçlarında da takımını yalnız bırakacak. İNCEDAL'A 1 MAÇ CEZA Aynı maçta mücadelenin hakemi tarafından tribüne gönderilen Yavuz İncedal'a 1 maçlık ceza geldi. Tavşanlı Linyitspor maçında cezasını çeken İncedal, Pazar günü oynanacak olan Dardanelspor maçında takımın başında olacak.
CAN MORGÜL’E ŞOK CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Darıca G.B'nin Manavgatspor'la oynadığı maçta kırmızı kart gören Can Morgül'e ağır bir fatura  kesti. Kırmızı kart gören Can'ın oyundan ihracı sonrası yeniden sahaya girerek hakeme itirazlarda bulunmasını maçın hakemleri ''Hakaret'' olarak raporuna işlemesinin ardından Can Morgül'e 3 maçlık ceza geldi. Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynayamadığı Tavşanlı Linyitspor maçının takiben başlatılmasına karar verildiği için Can, Dardanelspor, Sandıklıspor ve Çatalcaspor maçlarında da takımını yalnız bırakacak.

İNCEDAL'A 1 MAÇ CEZA

Aynı maçta mücadelenin hakemi tarafından tribüne gönderilen Yavuz İncedal'a 1 maçlık ceza geldi. Tavşanlı Linyitspor maçında cezasını çeken İncedal, Pazar günü oynanacak olan Dardanelspor maçında takımın başında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.