ÇANAKKALE RUHU EKAL’DE YENİDEN HAYAT BULDU

Çayırova 21.03.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇANAKKALE RUHU EKAL’DE YENİDEN HAYAT BULDU

  Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri  18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak ve aziz şehitlerimizi anmak amacıyla düzenledikleri tören ile Çanakkale ruhunu yeniden hatırlattı.edebiyat zümresinin hazırladı oratoryo ile Çanakkale Destanını yazan Türk milletinin görkemli tarihine ışık tutuldu ve ardından “Bir Destandır Çanakkale” adlı piyes ile Çanakkale’de şehit olan Mehmetçiklerimiz anıldı. EKAL, Çanakkale Savaşı’nda Mehmetçiklerimizin içerisinde bulundukları durumu hissedebilmeleri açısından  öğrencilerine üzüm hoşafı ve peksimet dağıtımı yaparak o günleri yeniden canlandırdı. Okul Müdürü Ekrem İBİŞ”Çanakkale Destanını yazan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla andığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek etkinlikler ile öğrencilerimize tarih bilincinin oluşması için çaba sarf etmekteyiz.Aynı zamanda bir tarih öğretmeni olarak tarihini iyi bilen milletlerin uygarlık yolundaki zorlukları daha kolay aşacağının bilincindeyim.”dedi. Çanakkale Destanı’nın 102. yıldönümünde gerçekleştirdiği etkinlikler ile başta Mustafa Kemal olmak üzere aziz kahramanlarımızı bir kez daha hatırlattıkları için  EKAL ailesine teşekkür ederiz.  

 

Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri  18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak ve aziz şehitlerimizi anmak amacıyla düzenledikleri tören ile Çanakkale ruhunu yeniden hatırlattı.edebiyat zümresinin hazırladı oratoryo ile Çanakkale Destanını yazan Türk milletinin görkemli tarihine ışık tutuldu ve ardından “Bir Destandır Çanakkale” adlı piyes ile Çanakkale’de şehit olan Mehmetçiklerimiz anıldı.

EKAL, Çanakkale Savaşı’nda Mehmetçiklerimizin içerisinde bulundukları durumu hissedebilmeleri açısından  öğrencilerine üzüm hoşafı ve peksimet dağıtımı yaparak o günleri yeniden canlandırdı. Okul Müdürü Ekrem İBİŞ”Çanakkale Destanını yazan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla andığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek etkinlikler ile öğrencilerimize tarih bilincinin oluşması için çaba sarf etmekteyiz.Aynı zamanda bir tarih öğretmeni olarak tarihini iyi bilen milletlerin uygarlık yolundaki zorlukları daha kolay aşacağının bilincindeyim.”dedi.

Çanakkale Destanı’nın 102. yıldönümünde gerçekleştirdiği etkinlikler ile başta Mustafa Kemal olmak üzere aziz kahramanlarımızı bir kez daha hatırlattıkları için  EKAL ailesine teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.