"Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi" Kent meydanında!

Gebze 04.08.2020 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi" Kent meydanında!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında hayata geçirdiği, “Çanakkale Savaşları Mobil Müze” Cumartesi günü Gebze’de olacak. Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 81 ilde 7’den 77’ye herkese kapılarını açıyor. İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resimlerin, fotoğrafların, çeşitli görsel materyallerin ve videoların izletileceği ekranların, Çanakkale Cephesinden günümüze kalan çeşitli savaş objelerinin sergileneceği bir bölümün ve Çanakkale askerinin heykelinin de bulunduğu Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Çanakkale ruhunu, tıpkı o gündeymiş gibi yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla projelendirildi. CUMARTESİ GEBZE’DE OLACAK Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında hayata geçirdiği, “Çanakkale Savaşları Mobil Müze” Cumartesi günü Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında halkın ziyaretine açılacak.    

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında hayata geçirdiği, “Çanakkale Savaşları Mobil Müze” Cumartesi günü Gebze’de olacak. Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 81 ilde 7’den 77’ye herkese kapılarını açıyor. İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resimlerin, fotoğrafların, çeşitli görsel materyallerin ve videoların izletileceği ekranların, Çanakkale Cephesinden günümüze kalan çeşitli savaş objelerinin sergileneceği bir bölümün ve Çanakkale askerinin heykelinin de bulunduğu Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Çanakkale ruhunu, tıpkı o gündeymiş gibi yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla projelendirildi.

CUMARTESİ GEBZE’DE OLACAK

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında hayata geçirdiği, “Çanakkale Savaşları Mobil Müze” Cumartesi günü Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında halkın ziyaretine açılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.