Çanakkale şehitleri anıldı

Gebze 19.03.2019 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çanakkale şehitleri anıldı

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla önce Gebze Merkez Mezarlığı'nda bulunan şehitliği ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, şehitlerimizin kabri başında dua etti. Ziyarette Serap Çakır'a Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Dumanlıova ve Burak Durdağ'da eşlik etti. Duygusal anların yaşandığı program Kur'an-ı Kerim okunarak sonlandı.  ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ Şehitlik ziyaretinin ardından Gebzeli şehit Yılmaz Argon'un ailesini, Şehit Gazi-Sen Kocaeli İl Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu, Gebze şube başkanı Olgun Topuz ve şehit Gökhan Hüseyinoğlu'nun ailesini ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Şehitlerimizin taşıdığı asil kan bizim de damarlarımızda bulunmakta ve bizler de bununla gurur duymaktayız. Bizler yaşadıkça onlar da yaşayacak, kalpleri kalplerimizde atacak" dedi.  MEYDANDA LOKUM DAĞITTI Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, son olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda şehitlerimiz anısına lokum dağıttı. Çanakkale Zaferi'nin bir daha dönmemek üzere gidenlerin tarihe yazdığı en gerçek destan olduğunu belirten Serap Çakır, "Önce vatanım ve dinim diyerek şehadet şerbeti içen asil ecdadın, ebet müddet asil bir nesli olabilmek arzu ve gayretiyle Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, tüm şehit ve kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun" şeklinde konuştu. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla önce Gebze Merkez Mezarlığı'nda bulunan şehitliği ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, şehitlerimizin kabri başında dua etti. Ziyarette Serap Çakır'a Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Dumanlıova ve Burak Durdağ'da eşlik etti. Duygusal anların yaşandığı program Kur'an-ı Kerim okunarak sonlandı. 

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Şehitlik ziyaretinin ardından Gebzeli şehit Yılmaz Argon'un ailesini, Şehit Gazi-Sen Kocaeli İl Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu, Gebze şube başkanı Olgun Topuz ve şehit Gökhan Hüseyinoğlu'nun ailesini ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Şehitlerimizin taşıdığı asil kan bizim de damarlarımızda bulunmakta ve bizler de bununla gurur duymaktayız. Bizler yaşadıkça onlar da yaşayacak, kalpleri kalplerimizde atacak" dedi. 

MEYDANDA LOKUM DAĞITTI

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, son olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda şehitlerimiz anısına lokum dağıttı. Çanakkale Zaferi'nin bir daha dönmemek üzere gidenlerin tarihe yazdığı en gerçek destan olduğunu belirten Serap Çakır, "Önce vatanım ve dinim diyerek şehadet şerbeti içen asil ecdadın, ebet müddet asil bir nesli olabilmek arzu ve gayretiyle Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü kutluyor, tüm şehit ve kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.