ÇANAKKALE ZAFERİ DÖNÜM NOKTASIDIR

Darıca 18.03.2017 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇANAKKALE ZAFERİ DÖNÜM NOKTASIDIR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “güçlü ve bölgesinde lider Türkiye için önemli gelişmelerin yaşandığı bir süreç yaşıyoruz” dedi.

  Başkan Karabacak, geçmişten günümüze önemli zaferler elde eden Türk milletinin Çanakkale’de de eşine az rastlanır bir şekilde vatanını savunduğuna dikkat çekerek mesajında şu görüşlere yer verdi.   “Çanakkale Savaşları, tarihte eşi görülmemiş büyük fedakarlık örneği göstererek can siperane bir şekilde vatan topraklarını savunan vatan evlatlarının mücadelesine sahne olmuştur. Savaşlar sonunda elde edilen zafer vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu  ortaya koyan bir milletin, tarih sayfalarından silinmeyecek bir  destanıdır.     GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ   Geçmişte savaş meydanlarında yaşanan mücadele bugün farklı şekillerde devam ediyor. Şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan bu toprakları korumak adına bizlere düşen, ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış güçlere karşı dik durarak ülkemizi aydınlık günlere taşımaktır. Bulunduğumuz coğrafya stratejik konum itibariyle tüm dünya açısından büyük önem arz etmektedir. Bu yüzdendir ki tarih boyunca değişik entrikalarla bu toprakları almak isteyenler olmuştur ve bundan sonra da olacaktır.  Başta biz idareciler olmak üzere toplumun her bireyinin bunun bilinciyle hareket ederek , görevlerini yerine getirmesi ve kendimizi modern dünyanın gerektirdiği şekilde yetiştirerek  aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmalıyız. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi yine bir takım dış mihraklar ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaktadır. Ama inanıyoruz ki halkımız 16 Nisan’da bunlara en güzel cevabı verecektir.   Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkesi, bayrağı ve bağımsızlığı için canını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor ,18 Mart Çanakkale Zaferi’nin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum .
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “güçlü ve bölgesinde lider Türkiye için önemli gelişmelerin yaşandığı bir süreç yaşıyoruz” dedi.

 

Başkan Karabacak, geçmişten günümüze önemli zaferler elde eden Türk milletinin Çanakkale’de de eşine az rastlanır bir şekilde vatanını savunduğuna dikkat çekerek mesajında şu görüşlere yer verdi.

 

“Çanakkale Savaşları, tarihte eşi görülmemiş büyük fedakarlık örneği göstererek can siperane bir şekilde vatan topraklarını savunan vatan evlatlarının mücadelesine sahne olmuştur. Savaşlar sonunda elde edilen zafer vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu  ortaya koyan bir milletin, tarih sayfalarından silinmeyecek bir  destanıdır.

 

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

 

Geçmişte savaş meydanlarında yaşanan mücadele bugün farklı şekillerde devam ediyor. Şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan bu toprakları korumak adına bizlere düşen, ülkemizi bölmek isteyen iç ve dış güçlere karşı dik durarak ülkemizi aydınlık günlere taşımaktır. Bulunduğumuz coğrafya stratejik konum itibariyle tüm dünya açısından büyük önem arz etmektedir. Bu yüzdendir ki tarih boyunca değişik entrikalarla bu toprakları almak isteyenler olmuştur ve bundan sonra da olacaktır.  Başta biz idareciler olmak üzere toplumun her bireyinin bunun bilinciyle hareket ederek , görevlerini yerine getirmesi ve kendimizi modern dünyanın gerektirdiği şekilde yetiştirerek  aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmalıyız. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi yine bir takım dış mihraklar ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaktadır. Ama inanıyoruz ki halkımız 16 Nisan’da bunlara en güzel cevabı verecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkesi, bayrağı ve bağımsızlığı için canını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor ,18 Mart Çanakkale Zaferi’nin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.