19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Caner Pesen oğlunu sünnet ettirdi

Spor 30.09.2019 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Caner Pesen oğlunu sünnet ettirdi

Gazeteci Caner Pesen yakışıklı oğlu Rüzgar’ı sünnet ettirdi. Rüzgar’ın sünnet cemiyeti Darıca Sancaktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Pesen Ailesi’nin bu mutlu gününde sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadı. Rüzgar’ın sünnet törenine, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, KASKF Başkanı Murat Aydın, MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, GİBDER Başkanı Kemal Tokmak, AK Parti İl Yöneticisi İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, spor, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.  ALLAH DAMATLIĞINI DA GÖSTERSİN Sancaktepe Sosyal Tesisleri, önceki gün Pesen Ailesi’nin biricik oğulları Rüzgar Can’ın sünnet cemiyetine ev sahipliği yaptı. Gazeteci ve spor adamı Caner Pesen’in oğlu Rüzgar Can’ın sünnet törenine katılanların ortak temennisi ‘Allah damatlığını da göstersin’ oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Pesen Ailesi’nin bu mutlu gününde olmaktan dolayı mutluyuz. Rüzgar evladımızın Vatanına, Milletine, Ailesine ve Şehrine hayırlı bir birey olmasını dileriz. Rabbim damatlığını da görmeyi nasip etsin” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “bu mutluluğa şahit olmak güzel. Evladımıza hayırlı bir ömür diliyorum, İnşallah damatlığını da görürüz” dedi.  KİRVE DÖKTÜRDÜ Yoğun katılımın olduğu sünnet töreninde, davetliler gönüllerince eğlendi. Yeniçeri askerleri ile bir geleneğinde yaşatıldığı sünnet töreni, halaylar ve oyun havaları ile devam etti. Rüzgar’ın kirvesi olan Gebzespor’un efsane ismi İlker Çakır, erkekliğe ilk adımını atan Rüzgar ile karşılıklı çifte telli oynadı. Sünnet törenine eşi Serap Çakır ile birlikte katılan İlker Çakır, Pesen Ailesi’nin mutluluğuna ortak oldu. Yasemin-Caner Pesen çifti de davetlilerle yakından ilgilenerek, katılanlara teşekkür ettiler. Başka bir programları olduğu Pesen Ailesi’nin sünnet cemiyetine katılamayan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, GTO Başkanı Nail Çiler, eski CHP Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, iyi dilek temennilerini gönderirken, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’da telgrafla bu özel günü kutladı.

Gazeteci Caner Pesen yakışıklı oğlu Rüzgar’ı sünnet ettirdi. Rüzgar’ın sünnet cemiyeti Darıca Sancaktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Pesen Ailesi’nin bu mutlu gününde sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadı. Rüzgar’ın sünnet törenine, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, KASKF Başkanı Murat Aydın, MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, GİBDER Başkanı Kemal Tokmak, AK Parti İl Yöneticisi İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, spor, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

 ALLAH DAMATLIĞINI DA GÖSTERSİN

Sancaktepe Sosyal Tesisleri, önceki gün Pesen Ailesi’nin biricik oğulları Rüzgar Can’ın sünnet cemiyetine ev sahipliği yaptı. Gazeteci ve spor adamı Caner Pesen’in oğlu Rüzgar Can’ın sünnet törenine katılanların ortak temennisi ‘Allah damatlığını da göstersin’ oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Pesen Ailesi’nin bu mutlu gününde olmaktan dolayı mutluyuz. Rüzgar evladımızın Vatanına, Milletine, Ailesine ve Şehrine hayırlı bir birey olmasını dileriz. Rabbim damatlığını da görmeyi nasip etsin” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “bu mutluluğa şahit olmak güzel. Evladımıza hayırlı bir ömür diliyorum, İnşallah damatlığını da görürüz” dedi. 

KİRVE DÖKTÜRDÜ

Yoğun katılımın olduğu sünnet töreninde, davetliler gönüllerince eğlendi. Yeniçeri askerleri ile bir geleneğinde yaşatıldığı sünnet töreni, halaylar ve oyun havaları ile devam etti. Rüzgar’ın kirvesi olan Gebzespor’un efsane ismi İlker Çakır, erkekliğe ilk adımını atan Rüzgar ile karşılıklı çifte telli oynadı. Sünnet törenine eşi Serap Çakır ile birlikte katılan İlker Çakır, Pesen Ailesi’nin mutluluğuna ortak oldu. Yasemin-Caner Pesen çifti de davetlilerle yakından ilgilenerek, katılanlara teşekkür ettiler. Başka bir programları olduğu Pesen Ailesi’nin sünnet cemiyetine katılamayan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, GTO Başkanı Nail Çiler, eski CHP Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, iyi dilek temennilerini gönderirken, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır’da telgrafla bu özel günü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.