GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Canla başla Play-Off’a!

Spor 27.05.2020 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Canla başla Play-Off’a!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, hedef büyüttü. Dün akşam Kulüp Başkanı Arif Gülen yönetiminde önemli bir zirve gerçekleştiren sarı yeşilli kurmaylar, sezonu Play-Off potasında bitirmek için söz verdiler. Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yönetim ve teknik heyet dün akşam saatlerinde toplantı gerçekleştirerek, hazırlık sürecini ve ligde kalan 6 haftayı masaya yatırdı. Kulüp Başkanı Arif Gülen, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Işık, Teknik Direktör Selahattin Dervent ve ekibinin yanı sıra, Genel Koordinatör Uğur Kılıç’ın da yer aldığı toplantıda, hedef büyüten sarı yeşilliler geleceğe umutla bakıyor.  ERKEN BAŞLAMAYI FIRSATA ÇEVİRELİM Birçok takımdan erken bir sürede sahaya inerek 18 Temmuz’da başlayacak olan lig için hazırlıklarına start veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kalan 6 haftadan maksimum puan çıkararak sezonu Play-Off potasında bitirmeyi hedef gösterdi. Çalışmalara erken başlamanın kendileri için bir fırsat olabileceğini belirten Başkan Gülen, teknik heyete güvenoyu vererek canla başla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Sarı yeşilli ekibimiz 28 haftası geride kalan 3.Lig 3.Grup’ta 35 puanla 10.sırada yer alırken, Play-Off hattının 6 puan gerisinde yer alıyor.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, hedef büyüttü. Dün akşam Kulüp Başkanı Arif Gülen yönetiminde önemli bir zirve gerçekleştiren sarı yeşilli kurmaylar, sezonu Play-Off potasında bitirmek için söz verdiler.
Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yönetim ve teknik heyet dün akşam saatlerinde toplantı gerçekleştirerek, hazırlık sürecini ve ligde kalan 6 haftayı masaya yatırdı. Kulüp Başkanı Arif Gülen, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Işık, Teknik Direktör Selahattin Dervent ve ekibinin yanı sıra, Genel Koordinatör Uğur Kılıç’ın da yer aldığı toplantıda, hedef büyüten sarı yeşilliler geleceğe umutla bakıyor. 


ERKEN BAŞLAMAYI FIRSATA ÇEVİRELİM
Birçok takımdan erken bir sürede sahaya inerek 18 Temmuz’da başlayacak olan lig için hazırlıklarına start veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kalan 6 haftadan maksimum puan çıkararak sezonu Play-Off potasında bitirmeyi hedef gösterdi. Çalışmalara erken başlamanın kendileri için bir fırsat olabileceğini belirten Başkan Gülen, teknik heyete güvenoyu vererek canla başla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Sarı yeşilli ekibimiz 28 haftası geride kalan 3.Lig 3.Grup’ta 35 puanla 10.sırada yer alırken, Play-Off hattının 6 puan gerisinde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.