Canlı Bomba Koü’lü Çıktı!

Kocaeli 07.01.2015 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Canlı Bomba Koü’lü Çıktı!

İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne canlı bombalı saldırı gerçekleşti. Bir polisin şehit olduğu, birinin de yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın İzmit'te ikamet ettiği öğrenildi.

Saldırı bugün 17:20 sıralarında Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşti. İngilizce 'cüzdanımı kaybettim' diyerek şubeye gelen kadın canlı bomba üzerindeki bombayı patlattı. Saldırının ardından polis memuru Kenan Kumaş şehit olurken, ismi açıklanmayan bir polis de hafif yaralandı. Kadın canlı bomba olay yerinde öldü. Saldırıyı gerçekleştiren Kalşen'in Kocaeli Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde öğrenci olduğu, Kuruçeşme'de ikamet ettiği öğrenildi. Ayrıca Kalşen'in ismi daha önce polis tarafından açıklanan 9 kişilik canlı bomba listesinde yer almış, bunun üzerine yaptığı basın açıklamasında canlı bomba olmadığını iddia etmişti. Saldırıyı terör örgütü DHKP-C üstlendi.   Şehit olan polis memuru Kenan Kumaş
İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne canlı bombalı saldırı gerçekleşti. Bir polisin şehit olduğu, birinin de yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın İzmit'te ikamet ettiği öğrenildi.

Saldırı bugün 17:20 sıralarında Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'nde gerçekleşti. İngilizce 'cüzdanımı kaybettim' diyerek şubeye gelen kadın canlı bomba üzerindeki bombayı patlattı. Saldırının ardından polis memuru Kenan Kumaş şehit olurken, ismi açıklanmayan bir polis de hafif yaralandı. Kadın canlı bomba olay yerinde öldü. Saldırıyı gerçekleştiren Kalşen'in Kocaeli Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde öğrenci olduğu, Kuruçeşme'de ikamet ettiği öğrenildi. Ayrıca Kalşen'in ismi daha önce polis tarafından açıklanan 9 kişilik canlı bomba listesinde yer almış, bunun üzerine yaptığı basın açıklamasında canlı bomba olmadığını iddia etmişti. Saldırıyı terör örgütü DHKP-C üstlendi.

 polisss

Şehit olan polis memuru Kenan Kumaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.