19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cansu’ya ‘umut’ oldular

Darıca 24.10.2019 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cansu’ya ‘umut’ oldular

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin çağrısı üzerine engelli aracı ihtiyacı olan Cansu’ya akülü araç verildi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği engelli vatandaşlara yaptığı yardımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Darıca’da ikamet eden Cansu adlı engelli vatandaş akülü araç için Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne başvurdu. Derneğin akülü araç için yaptığı çağrıya yurt dışında yaşayan Mehmet Azize, Hakan Can Özere, Oğuz Eksen cevap verdi. Cansu’nun akülü araç ihtiyacını karşılayan yurt dışında yaşayan Mehmet Azize, Hakan Can Özere, Oğuz Eksen’e Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür etti. ARIKAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ Arıkan, “Derneğimiz aracılığı ile uzaklardan el uzatan hayırseverlerimizin hediyesi olan akülü aracı güzel kızımız Cansu’ya teslim ettik. Teslim anında bizleri kırmayıp gelerek yaşadığımız mutluluğa ortak olan hayırseverlerimiz Sayın Mehmet Azize, Hakan Can Özere, Oğuz Eksen Beylere teşekkür ederim. Ayrıca bizlerin sevincine ortak olan Darıca Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Cafer Tayyar Demirtaş ve meclis üyemiz Yusuf Ayaz’a teşekkür eder sevgi saygılarımızla başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı. BİRLİKTE OLURSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK Sözlerini sürdüren Arıkan, engelliler için yapmış olduğu çalışmaların onu mutlu ettiğini ifade ederek, "Engelli bireylerimize katkı ve katılım sağlamak amacıyla bir yardım çalışmasında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Bizler hep birlikte ele ele olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Toplumdan aldığımız yardımlardan engelli arkadaşlarımıza yardımda bulunuyoruz buradan yardımını esirgemeyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin çağrısı üzerine engelli aracı ihtiyacı olan Cansu’ya akülü araç verildi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği engelli vatandaşlara yaptığı yardımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Darıca’da ikamet eden Cansu adlı engelli vatandaş akülü araç için Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne başvurdu. Derneğin akülü araç için yaptığı çağrıya yurt dışında yaşayan Mehmet Azize, Hakan Can Özere, Oğuz Eksen cevap verdi. Cansu’nun akülü araç ihtiyacını karşılayan yurt dışında yaşayan Mehmet Azize, Hakan Can Özere, Oğuz Eksen’e Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür etti.

ARIKAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Arıkan, “Derneğimiz aracılığı ile uzaklardan el uzatan hayırseverlerimizin hediyesi olan akülü aracı güzel kızımız Cansu’ya teslim ettik. Teslim anında bizleri kırmayıp gelerek yaşadığımız mutluluğa ortak olan hayırseverlerimiz Sayın Mehmet Azize, Hakan Can Özere, Oğuz Eksen Beylere teşekkür ederim. Ayrıca bizlerin sevincine ortak olan Darıca Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Cafer Tayyar Demirtaş ve meclis üyemiz Yusuf Ayaz’a teşekkür eder sevgi saygılarımızla başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE OLURSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK

Sözlerini sürdüren Arıkan, engelliler için yapmış olduğu çalışmaların onu mutlu ettiğini ifade ederek, "Engelli bireylerimize katkı ve katılım sağlamak amacıyla bir yardım çalışmasında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Bizler hep birlikte ele ele olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Toplumdan aldığımız yardımlardan engelli arkadaşlarımıza yardımda bulunuyoruz buradan yardımını esirgemeyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.