ÇAYIROVA’DA ANNE ÇOCUK KULÜPLERİ MEZUNLARINI VERDİ!

Çayırova 25.05.2017 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’DA ANNE ÇOCUK KULÜPLERİ MEZUNLARINI VERDİ!

Çayırova Belediyesi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri biri eğitim yılını daha başarılı bir şekilde geride bıraktı. Anne-Çocuk Kulüplerinden 5 yaş grubundaki 350 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Minik öğrenciler bir yıllık eğitim maratonunda öğrendiklerini düzenlenen mezuniyet töreninde sergilerken, ailelerine de eğlenceli anlar yaşattılar. Altı merkezde bulanan Anne-Çocuk kulüplerinde eğitim gören öğrenciler hem bir yıllık süre içinde öğrendiklerini hem de yeteneklerini sergileme imkanı bulduğu töreninde tiyatro gösterisi, eğlenceli dans gösterileri, mehteran gösterisi, bale ve Türkiye’m romdu ile yetişkinlere taş çıkarttılar. Minik Öğrenciler Mezuniyet Coşkusunu Yaşadı Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde sahne alan öğrenciler performanslarıyla izleyenleri kimi zaman duygulandırırken kimi zamanda neşeli anların yaşanmalarını sağladılar. Çocuklarının yapmış oldukları gösterilerden ötürü gurur duyduklarını dile getiren veliler, ücretsiz bir şekilde bu imkanları sunduğu için Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. Çayırova’lı çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunan, zamanlarını en doğru ve en güzel şekilde geçirmelerini sağlayan Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüplerinin düzenlediği mezuniyet töreninde diplomalarını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirciden alan öğrenciler günün sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Başkan Demirci: “Okul Öncesinden Üniversiteye Kadar Gençlerimizin Yanındayız” Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, mezun olan öğrencilere diplomalarının yanı sıra çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Demirci,  “ altı merkezde olan Anne-Çocuk Kulüplerimizde 2.000 anne ve çocuğuna ücretsiz eğitim veriyoruz. 3-6 yaş arası çocuklarımız okul öncesi eğitim alırken annelere de rehberlik, Kuran-ı Kerim, iğne oyası, İngilizce, dikiş ve plates branşlarında kurslarımızla hizmet veriyoruz. Bu gün burada mezun olan çocuklarımız başarılı geçen bir yıllık eğitimleri süresini tamamlayarak aramızdan ayrılıyor. Fakat belediye olarak çocuklarımızı ve gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Çocuk Kulüplerinden mezun olan çocuklarımızla Yaz Okullarımız, Bilgievleri ve Gençlik Merkezimiz vasıtasıyla tekrar birlikte oluyoruz. Çayırova Belediyesi olarak okul öncesinden üniversiteye giden yolda gençlerimizin yanındayız.

Çayırova Belediyesi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri biri eğitim yılını daha başarılı bir şekilde geride bıraktı. Anne-Çocuk Kulüplerinden 5 yaş grubundaki 350 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Minik öğrenciler bir yıllık eğitim maratonunda öğrendiklerini düzenlenen mezuniyet töreninde sergilerken, ailelerine de eğlenceli anlar yaşattılar. Altı merkezde bulanan Anne-Çocuk kulüplerinde eğitim gören öğrenciler hem bir yıllık süre içinde öğrendiklerini hem de yeteneklerini sergileme imkanı bulduğu töreninde tiyatro gösterisi, eğlenceli dans gösterileri, mehteran gösterisi, bale ve Türkiye’m romdu ile yetişkinlere taş çıkarttılar.

Minik Öğrenciler Mezuniyet Coşkusunu Yaşadı

Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet töreninde sahne alan öğrenciler performanslarıyla izleyenleri kimi zaman duygulandırırken kimi zamanda neşeli anların yaşanmalarını sağladılar. Çocuklarının yapmış oldukları gösterilerden ötürü gurur duyduklarını dile getiren veliler, ücretsiz bir şekilde bu imkanları sunduğu için Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti. Çayırova’lı çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunan, zamanlarını en doğru ve en güzel şekilde geçirmelerini sağlayan Çayırova Belediyesi Anne-Çocuk Kulüplerinin düzenlediği mezuniyet töreninde diplomalarını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirciden alan öğrenciler günün sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Başkan Demirci: “Okul Öncesinden Üniversiteye Kadar Gençlerimizin Yanındayız”

Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, mezun olan öğrencilere diplomalarının yanı sıra çeşitli hediyeler verdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Demirci,  “ altı merkezde olan Anne-Çocuk Kulüplerimizde 2.000 anne ve çocuğuna ücretsiz eğitim veriyoruz. 3-6 yaş arası çocuklarımız okul öncesi eğitim alırken annelere de rehberlik, Kuran-ı Kerim, iğne oyası, İngilizce, dikiş ve plates branşlarında kurslarımızla hizmet veriyoruz. Bu gün burada mezun olan çocuklarımız başarılı geçen bir yıllık eğitimleri süresini tamamlayarak aramızdan ayrılıyor. Fakat belediye olarak çocuklarımızı ve gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Çocuk Kulüplerinden mezun olan çocuklarımızla Yaz Okullarımız, Bilgievleri ve Gençlik Merkezimiz vasıtasıyla tekrar birlikte oluyoruz. Çayırova Belediyesi olarak okul öncesinden üniversiteye giden yolda gençlerimizin yanındayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.