ÇAYIROVA’DA ASFALTSIZ SOKAK KALMAYACAK

Çayırova 04.05.2017 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’DA ASFALTSIZ SOKAK KALMAYACAK

Çayırova Belediyesi İlçenin Tamamına Eşit Hizmet Götürmek İçin Çalışıyor

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve sokaklarda çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Yoğun geçen kış sezonu sonrası cadde ve sokaklarda tahrip olan kısımları onaran ekipler diğer yandan programa alınan bölgelerde asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç olan bölgelerde yeni imar yolları açıp kaldırım yenilemesi yapan ekipler, kış mevsiminde zarar gören park, kaldırım, okul bahçeleri, okul duvarları gibi alanlarda da çalışmalarını titizlikle ilerletiyor. Belediye ekipleri hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor. İlçenin muhtelif noktalarında ızgara çalışması yapan ekipler günlük ihtiyaçların yanı sıra yüksek kaldırımlarda güvenli ulaşım için korkuluk imalatlarına da devam ediyor. Emek ve İnönü Mahallelerinde Asfaltsız Sokaklar Kalmayacak Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte çalışma takvimini hızlandıran ekipler özellikle Emek ve İnönü Mahallelerine yöneldiler. Çayırova’lı vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ekipler Emek ve İnönü mahallelerinde yarım kalan cadde ve sokakları programa alarak alt yapısı tamamlanan bölgelerde üst yapıya geçmeye hazırlanıyor. 2 gün içerisinde başlayacak olan asfaltlama çalışmaları neticesinde yaz sezonu sonuna kadar Çayırova’da asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak
Çayırova Belediyesi İlçenin Tamamına Eşit Hizmet Götürmek İçin Çalışıyor

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve sokaklarda çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Yoğun geçen kış sezonu sonrası cadde ve sokaklarda tahrip olan kısımları onaran ekipler diğer yandan programa alınan bölgelerde asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç olan bölgelerde yeni imar yolları açıp kaldırım yenilemesi yapan ekipler, kış mevsiminde zarar gören park, kaldırım, okul bahçeleri, okul duvarları gibi alanlarda da çalışmalarını titizlikle ilerletiyor. Belediye ekipleri hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarına zamanında çözüm üreterek vatandaşın yaşamını kolaylaştırıyor. İlçenin muhtelif noktalarında ızgara çalışması yapan ekipler günlük ihtiyaçların yanı sıra yüksek kaldırımlarda güvenli ulaşım için korkuluk imalatlarına da devam ediyor.

Emek ve İnönü Mahallelerinde Asfaltsız Sokaklar Kalmayacak

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte çalışma takvimini hızlandıran ekipler özellikle Emek ve İnönü Mahallelerine yöneldiler. Çayırova’lı vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ekipler Emek ve İnönü mahallelerinde yarım kalan cadde ve sokakları programa alarak alt yapısı tamamlanan bölgelerde üst yapıya geçmeye hazırlanıyor. 2 gün içerisinde başlayacak olan asfaltlama çalışmaları neticesinde yaz sezonu sonuna kadar Çayırova’da asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.