19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇAYIROVA’DA ÇOCUK HASTALIKLARI KONUŞULDU

Çayırova 22.11.2017 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA’DA ÇOCUK HASTALIKLARI KONUŞULDU

Çayırova Belediyesi Sağlık Seminerleri Çocuk Cerrahisi İle Devam Etti

Çayırova Belediyesi’nin eğitim kurumlarından faydalanan öğrenci velilerine yönelik düzenlenen ve her hafta farklı konu ve konusunda uzman doktorların konuk olduğu eğitim ve sağlık seminerlerinin yanı sıra her ay ilçe halkına yönelik düzenlenen sağlık konulu konferanslar devam ediyor. Her ay gerçekleştirilen sağlık seminerlerinde konferanslarda alanlarında uzman olan doktorlar farklı konu başlıklarını işliyorlar. Düzenlenen konferansın bu ayki konusu Çocuk Cerrahisi oldu. Gebze Konak Hastanesi işbirliği ile düzenlenen programda Çocuk Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, çocuk cerrahisi ve hastalıklar hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Çayırova’lı Hanımlar Merak Ettikleri Tüm Sorulara Yanıt Buluyor Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşen seminerde katılımcı bayanların sorularını da yanıtlayan Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, doğumu takip eden günlerden başlayarak 18 yaşına varıncaya değin, çocuklarda cerrahi girişim gerektiren hastalıkların tanısı, ameliyat öncesi, ameliyat ve ameliyat sonrası dönemleriyle ilgilenen Çocuk Cerrahisinin hastalıklara karşı tedavi yöntemlerini anlattı. Konu anlatımlarının sonunda  soru cevap şeklinde devam eden seminerler de Çayırova’lı hanımlar merak ettikleri soruların cevaplarını uzman doktorlardan öğrenme imkanı buldular.    
Çayırova Belediyesi Sağlık Seminerleri Çocuk Cerrahisi İle Devam Etti

Çayırova Belediyesi’nin eğitim kurumlarından faydalanan öğrenci velilerine yönelik düzenlenen ve her hafta farklı konu ve konusunda uzman doktorların konuk olduğu eğitim ve sağlık seminerlerinin yanı sıra her ay ilçe halkına yönelik düzenlenen sağlık konulu konferanslar devam ediyor. Her ay gerçekleştirilen sağlık seminerlerinde konferanslarda alanlarında uzman olan doktorlar farklı konu başlıklarını işliyorlar. Düzenlenen konferansın bu ayki konusu Çocuk Cerrahisi oldu. Gebze Konak Hastanesi işbirliği ile düzenlenen programda Çocuk Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, çocuk cerrahisi ve hastalıklar hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Çayırova’lı Hanımlar Merak Ettikleri Tüm Sorulara Yanıt Buluyor

Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşen seminerde katılımcı bayanların sorularını da yanıtlayan Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, doğumu takip eden günlerden başlayarak 18 yaşına varıncaya değin, çocuklarda cerrahi girişim gerektiren hastalıkların tanısı, ameliyat öncesi, ameliyat ve ameliyat sonrası dönemleriyle ilgilenen Çocuk Cerrahisinin hastalıklara karşı tedavi yöntemlerini anlattı. Konu anlatımlarının sonunda  soru cevap şeklinde devam eden seminerler de Çayırova’lı hanımlar merak ettikleri soruların cevaplarını uzman doktorlardan öğrenme imkanı buldular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.