ÇAYIROVA'DA COŞKULU NÖBET!

Çayırova 16.07.2017 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA'DA COŞKULU NÖBET!

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümü etkinliklerinde, Çayırova’da coşku hakimdi. Fatih Caddesi’nden başlayan yürüyüşe katılan binlerce Çayırovalı, geceyi İlçe Emniyeti önünde geçirerek, sabah kadar demokrasi nöbeti tuttu.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümü etkinliklerinde, Çayırova’da coşku hakimdi. Fatih Caddesi’nden başlayan yürüyüşe katılan binlerce Çayırovalı, geceyi İlçe Emniyeti önünde geçirerek, sabah kadar demokrasi nöbeti tuttu. Çayırovalıların 15 Temmuz buluşma adresi, tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine İlçe emniyet önü oldu.  Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde yapılan Demokrasi nöbetleri ve anma programlarına kayıtsız kalmayan Çayırovalılar, bu yıl da Emniyet önünde Demokrasiye ve vatanına sahip çıktılar. Yürüyüşün ardından, Kuran-ı Kerim tilaveti, dualar okunurken, protokol mensupları da Çayırovalılara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın demokrasi nöbeti çağırısının ardından meydanda sabahlayan Çayırovalılar, sabah namazını da beraber kılarak birlik ve beraberlik oldular. Belediye başkanı Şevki Demirci, Çayırovalılarla yakından ilgilenerek vatanına sahip çıkan her bir ferde teşekkür etti. DEMİRCİ: “BU AZİZ MİLLET İÇİN NE YAPSAK AZDIR” Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gece de bir konuşma gerçekleştirdi. Kutsal nöbetin kutlu bekçileri diyerek sözlerine başlayan Demirci, “bu aziz millet için ne yapsak azdır. 15 Temmuz 2016’da cumayı cumartesiye bağlayan akşam insanların tahmin etmediği büyük bir ihanet gerçekleşti. Türkiye’ye mal olan Türk Ordusunun içinde yer alan hain terör örgütü FETÖ üyeleri, dış kaynaklarla beslemelerle birlikte bir kalkışma hareketinin gerçekleştirdi. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız, halkın önüne çıkarak telefonla televizyonlar aracılığıyla vatandaşlarını alana çağırdı ve sokaklara davet etti. Cumhurbaşkanımızın vatandaşları alana çağırmasıyla birlikte halk hareketi, kalkışma hareketine karşı büyük bir cephe aldı. Halk kitlesi, birlik beraberlik içerisinde siyaset gözetmeden, etnik grup gözetmeden tanklara, tüfeklere, helikopterlere, mermilere karşı büyük bir mücadele verdi. Bu kutsal davanın kutsal bekçileri sizleri en derin kalbi duygularımla selamlıyorum, Allah bu millete bir kez daha böyle bir hain kalkışmayı yaşatmasın. Yüce Rabbim hayatlarını bu vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin dedi. HABER: YAĞMUR SIR     HABERE DAİR TÜM DETAYLAR VE FOTOĞRAFLAR YARIN GAZETEMİZDE...  GAZETEMİZ TÜM BAYİİLERDE..
15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümü etkinliklerinde, Çayırova’da coşku hakimdi. Fatih Caddesi’nden başlayan yürüyüşe katılan binlerce Çayırovalı, geceyi İlçe Emniyeti önünde geçirerek, sabah kadar demokrasi nöbeti tuttu.

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümü etkinliklerinde, Çayırova’da coşku hakimdi. Fatih Caddesi’nden başlayan yürüyüşe katılan binlerce Çayırovalı, geceyi İlçe Emniyeti önünde geçirerek, sabah kadar demokrasi nöbeti tuttu.

Çayırovalıların 15 Temmuz buluşma adresi, tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine İlçe emniyet önü oldu.  Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde yapılan Demokrasi nöbetleri ve anma programlarına kayıtsız kalmayan Çayırovalılar, bu yıl da Emniyet önünde Demokrasiye ve vatanına sahip çıktılar. Yürüyüşün ardından, Kuran-ı Kerim tilaveti, dualar okunurken, protokol mensupları da Çayırovalılara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın demokrasi nöbeti çağırısının ardından meydanda sabahlayan Çayırovalılar, sabah namazını da beraber kılarak birlik ve beraberlik oldular. Belediye başkanı Şevki Demirci, Çayırovalılarla yakından ilgilenerek vatanına sahip çıkan her bir ferde teşekkür etti.

DEMİRCİ: “BU AZİZ MİLLET İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gece de bir konuşma gerçekleştirdi. Kutsal nöbetin kutlu bekçileri diyerek sözlerine başlayan Demirci, “bu aziz millet için ne yapsak azdır. 15 Temmuz 2016’da cumayı cumartesiye bağlayan akşam insanların tahmin etmediği büyük bir ihanet gerçekleşti. Türkiye’ye mal olan Türk Ordusunun içinde yer alan hain terör örgütü FETÖ üyeleri, dış kaynaklarla beslemelerle birlikte bir kalkışma hareketinin gerçekleştirdi. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız, halkın önüne çıkarak telefonla televizyonlar aracılığıyla vatandaşlarını alana çağırdı ve sokaklara davet etti. Cumhurbaşkanımızın vatandaşları alana çağırmasıyla birlikte halk hareketi, kalkışma hareketine karşı büyük bir cephe aldı. Halk kitlesi, birlik beraberlik içerisinde siyaset gözetmeden, etnik grup gözetmeden tanklara, tüfeklere, helikopterlere, mermilere karşı büyük bir mücadele verdi. Bu kutsal davanın kutsal bekçileri sizleri en derin kalbi duygularımla selamlıyorum, Allah bu millete bir kez daha böyle bir hain kalkışmayı yaşatmasın. Yüce Rabbim hayatlarını bu vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

 

 

HABERE DAİR TÜM DETAYLAR VE FOTOĞRAFLAR YARIN GAZETEMİZDE... 

GAZETEMİZ TÜM BAYİİLERDE..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.